Bosch SPS66TI01E

Si in casele unde exista mai putin spatiu este nevoie de o masina de spalat vase. Iar aceasta nu trebuie sa fie in mod necesar una ieftina. Daca stai intr-o garsoniera sau pur si simplu ai o bucatarie foarte aglomerata, poti oricand sa optezi pentru un aparat mai compact, dar care nu face niciun sacrificiu cand vine vorba despre calitate. Bosch SPS66TI01E este un astfel de aparat, unul care incanta prin performante, dar prezinta si un design ok.(vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SPS66TI01E

In ceea ce priveste dimesniunile, masina este una cu 15 centimetri mai ingusta decat cele clasice. Asadar, are doar 45 cm si isi gaseste mult mai usor loc in camerele unde spatiul chiar este o probleme. Asta inseamna si ca este un pic mai mica, dar vom reveni si la acest capitol.

Bosch SPS66TI01E
Masina de spalat vase Bosch SPS66TI01E, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+++, 45 cm, Inox anti-amprenta

Nici ca design nu se poate spune ca vorbim despre un produs chiar banal. Acesta are culoarea inoxului si un panou de control deosebit, mai colorat si cu touch screen. De fapt, Bosh mai au modele foarte asemanatoare si in clasa mai mare, ceea ce ne indica faptul ca au investit la fel de mult si in constructia unor aparate ceva mai mici.

Despre Bosch SPS66TI01E

Spala foarte eficient, dar mai putin

Citeste si despre Bosch HBA63B251

Pentru unii, o masina care spala doar 10 seturi de vase ar putea sa fie un dezavantaj. Daca ai o familie mare si o casa pe masura, Bosch SPS66TI01E nu este pentru tine. Dar daca fie familia, fie casa sunt mici, masina devine ideala. Pana la urma, spatiul este de ajuns pentru a face fata vaselor de peste zi sau, daca mananci mai mult in oras, chiar si din doua zile.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In plus, performantele sunt la fel ca la masinile mai mari. Cele sase programe plus setarile pentru temperatura sunt mai mult decat suficiente pentru a asigura o functionare variata. Masina se descurca bine si cu vasele mai putin murdare (poate sa fie folosit programul scurt), dar si cu cele pline de murdarile. Iar uscarea este rapida si eficienta.

Masina are grija si de vasele mai sensibile, exista si un sistem de protectie al paharelor. De asemenea, Bosch SPS66TI01E vine cu functia Aquastop si cu pretectie impotriva copiilor, deci sunt excluse cazurile in care o problema cu apa sau una din exterior ar afecta procesul de spalare.

Citeste si despre AEG F67732M0P

Ca la orice model de calitate premium, clasa energetica este una foarte buna. De fapt, Bosch SPS66TI01E face parte din cea mai buna categorie de pe piata, A+++. Aceasta consuma 0.66 kw pe ciclu de spalare si in jur de 180 kw pe an, ceea ce este foarte putin, chiar si pentru un aparat mai mic.

In schimb, masina presupune si o investitie mai serioasa. Nu este un model chiar ieftin, dar este unul foarte bun, deci intelegi usor unde se duc banii. In plus, nu gasesti prea multe masini de spalat la aceste dimensiuni si la acelasi nivel de calitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Bosch SPS66TI01E merita investitia daca ai cu adevarat nevoie de un aparat mai mic. In mod cert arata foarte bine si functioneaza implecabil, fiind unul dintre cele mai bune modele de la noi de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply