Electrolux ESF8635ROX

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi viata ta daca nu ai mai fi nevoit sa speli in fiecare zi vasele? Daca da, inseamna ca te-ai gandit sa iti si cumperi o masina de spalat vase. Ele reprezinta o investitie, dar in acelasi timp sunt si extrem de utile. Iar daca alegi un produs de calitate premium, atunci este clar ca imbini utilitatea cu design-ul. Electrolux ESF8635ROX este un astfel de model, una dintre cele mai bune si mai aratoase masini de spalat vase de pe piata. (vezi disponibilitatea)

Despre Electrolux ESF8635ROX

In primul rand, aceasta este o masina pentru o familie. Daca locuiesti singur nu prea are rost sa investesti in ea decat daca esti interesat sa speli foarte rar. Daca insa vrei sa faci treaba mai rapid si stii ca ai mult de spalat, un astfel de model, de calitate superioara, este chiar potrivit.

Electrolux ESF8635ROX
Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX, 15 seturi, 6 programe, Motor Inverter, Touch control, Clasa A+++, 60 cm, Inox

In plus, chiar arata bine. De regula nu spun asta, masinile de spalat vase fiind unele dintre cele mai putin interesant electrocasnice de pe piata. Dar Electrolux ESF8635ROX reuseste sa treaca peste acest inconveninet. Exteriorul din inox, panoul de control modern si afisajul LCD si in general o mai mare atentie la materiale si detalii face din acest aparat unul dintre cele mai atractive de pe piata. Este insa si unul destul de mare, deci trebuie spatiu.

Despre Electrolux ESF8635ROX

Servicii pentru intreaga familie

Citeste si despre Arctic DFSA60S1

Un prim motiv pentru care Electrolux ESF8635ROX ar putea sa fie extrem de atractiv este volumul. Desi nu e mai mare ca o masina de spalat normala, aceasta poate sa spele mai multe vase. Primeste 15 seturi si in conditiile in care cele mai multe ajung abia pana la 12, diferenta se cunoaste.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Ca numar de programe nu sare peste peste, dar pana la urma, cat de variat poti sa faci un astfel de aparat? Masina are 6, printre care le regasim pe cele clasice: rapid, intensiv, eco si altele. De asemenea, apar si cinci trepte de setare a temperaturii, ceea ce ofera si mai multe varietate.

Electrolux ESF8635ROX are si cateva sisteme speciale. Faptul ca spala paharele nu reprezinta o premiera, dar sistemul de pulverizare a apei este un avantaj care conteaza. Acesta este unul mult mai eficient care ajuta apa sa ajunga in fiecare colt al vaselor.

Citeste si despre Samsung ME71A

De asemenea, o alta caracteristica de luat in calcul este motorul de tip inverter. Acesta ajuta la obtinerea unui consum extrem de scazut, masina facand parte din clasa energetica A+++. In continuare se va cunoaste pe factura, dar impactul este unul minor.

Si este bine ca Electrolux ESF8635ROX consuma mai putin. Fiind un aparat premium, este clar ca nu e unul dintre cele mai ieftine. Dar in mare, investitia aduce cu sine si caracteristici superioare, deci u o faci degeaba.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asa ca daca vrei o masina de spalat vase si te multumesti doar cu este mai bun, Electrolux ESF8635ROX iti va oferi tot ceea ce cauti. Arata foarte bine (pe cat poate sa arate un astfel de aparat), functioneaza impecabil si consuma foarte putin. Cu alte cuvinte, primeste o recomandare serioasa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply