Whirlpool WFO 3T223 6P X

Pentru cei care cauta o masina de spalat vase buna, economica si cu un design intuitiv si compact, cautarea a luat sfarsit. Iata o recomandare buna, menita sa le satisfaca aceste cerinte: masina de spalat vase Whirlpool WFO 3T223 6P X.(vezi disponibilitatea)

Despre Whirlpool WFO 3T223 6P X

Aceasta masina de spalat vase este cea care face parte din clasa A++. Iar acest lucru este deosebit de important, deoarece consumul sau este considerabil redus. De regula, o masina de spalat vase are tenditna de a consuma multa apa, mult detergent si multa energie electrica.

Whirlpool WFO 3T223 6P X
Masina de spalat vase Whirlpool WFO 3T223 6P X, 6th Sense, Power Clean, 14 seturi, 10 programe, Clasa A++, 60 cm, Argintiu

Referitor la comenzile masinii, acestea sunt intuitive, gatie unui afisaj digital si unui control electronic. Capacitatea modelului Whirlpool WFO 3T223 6P X este de 14 seturi, ceea ce se dovedeste destul de impresionant.

Despre Whirlpool WFO 3T223 6P X

Masina de spalat vase Whirlpool WFO 3T223 6P X – necesara unui stil de viata comod si modern

Citeste si despre AEG FFB63400PM

Gata cu vasele spalate cu mainile, astfel incat pielea acestora sa devina aspra si sa se crape. Este nevoie de un dispozitiv eficient care sa-si faca treaba bine si care sa faca fata provocarilor. Iar un asemenea produs este masina de spalat Whirlpool care vine cu atribute bune si programe foarte interesante.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De exemplu, un prim lucru care ar trebui mentionat in cazul acesteia este programul de prespalare. Acesta include un ciclu scurt, de cel mult 15 minute, in care este folosita apa rece. Acesta are rol de dizolvare a murdariei, pentru a pregati apoi vasele sa fie spalate complet. Este un lcuru absolut necesar pentru cei care obisnuiesc sa gateasca, folosind ulei si alte ingrediente destul de dificile atunci cand vine vorba de curatare. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca reziduriile de mancare se pot usca si lipi de vase, daca acestea nu sunt curatate la timp de catre utilizatorul masinii.

Masina de spalat vase Whirlpool WFO 3T223 6P X vine si cu un program de tipul Eco. Acesta are rolul de a pastra nivelul consumului de apa, astfel incat sa nu cauzeze pagume financiare utilizatorului. De regula, acest program se foloseste pentru vasele care nu sunt foarte murdare, ca de exemplu paharele sau unele tacamuri. Si apropo de acest lucru, dispozitivul curata vesela fara a o deteriora in vreun fel, chiar daca este vorba de programe care necesita folosirea de apa calda.

Citeste si despre Beko DTC36610W

Ba mai mult, printre dotarile masinii de spalat vase exista si un program pentru vasele mai delicate precum paharele sau altele asemenea. Acest program este cel care are mare grija ca niciunul dintre produse sa nu se sparga in timpul procesului de igienizare.

Startul intarziat este una alt atribut al masinii prezentate. Acesta are rol de a permite utilizatorului o libertate deosebita, astfel incat sa nu fie nevoit sa stea pe langa masina de spalat vase. Astfel, el o poate programa pentru ca ea sa porneasca singura, iar apoi utilizatorul sa se poate ocupa de scoaterea vaselor din interiorul dispozitivului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pretul care a fost stabilit acestui model, putem spune ca nu este unul exagerat. Avand in vedere faptul ca eforturile utilizatorului sunt considerabil reduse, se poate spune ca masina de spalat vase isi face treaba excelent. Nu trebuie uitat faptul ca ea vine cu 10 programe de spalare ca se dovedesc de-a dreptul eficiente.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply