Bosch SMS46KW00E

Fiecare ora din zi este importanta si este chiar pacat sa pierzi foarte mult timp facand niste treburi casnice pe care nici nu le iubeste nimeni si mai pot fi terminate si de aparatele din jurul nostru. Asa ca o masina de spalat vase devine extrem de utila indiferent de numarul membrilor familiei, de spatiu sau de buget. Unele sunt mai ieftine, altele mai scumpe, dar oferte se gasesc. Bosch SMS46KW00E este undeva la mijloc. Este o masina buna, completa, dar nu chiar premium.(vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SMS46KW00E

Bineinteles, Bosh fiind o fima mare, varietatea modelelor este un punct forte. Acesta de fata este recomandat familiilor mai numeroase, dar si celor care chiar au spatiu pentru el. Cu o latima de 60 cm, masina are dimensiuni clasice. Nu este ok in garsoniere, dar in rest isi va gasi usor locul.

Bosch SMS46KW00E
Masina de spalat vase Bosch SMS46KW00E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Nici nu arata chiar rau. Este adevarat ca tot un model alb, gen cutie ramane, dar parca are un design mai minimalist care ii ofera un aer aparte. Are si un panou de control cu touch si cu un ecran LCD micut, cu cifre rosii, deci totusi vine cu ceva in plus.

Despre Bosch SMS46KW00E

Volum mare si un consum acceptabil

Citeste si despre Hansa ZWM 606IH

Cum spuneam, Bosch SMS46KW00E este o masina incapatoare. Are spatiu pentru 13 seturi de vase, la care se adauga cosurile pentru pahare. De fapt, chiar vine cu un sistem special pentru vesela sensibila, aceasta fiind mai in siguranta in timpul spalarii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In ceea ce priveste programele, le regasim exact pe cele normale. Cel scurt tine insa doar 20 de minute si cand vasele nu sunt murdare, acesta te poate scuti de timp de asteptare, dar si de consum la apa si curent. Bineinteles, printre cele sase programe se afla si unele eco, dar si cel de spalare intensiva, numai bun cand vorbim de vase pline de grasime (sau in alte cazuri in care murdaria este dificil de scos).

De asemenea, ragasim si niste sisteme utile. Pe langa cele de protectie impotriva copiilor si de programare intarziata, Bosch SMS46KW00E are si un sistem Aquastop care te scuteste de grija unui accident in ceea ce priveste apa.

Citeste si despre Electrolux ESF5535LOW

Si clasa energetica este buna. Aparatul face parte din categoria A++, a doua cea mai buna. Asta inseamna ca ajunge sa consume vreo 250 kw pe an, dar depinde mult si de cat de des e folosit. Oricum, desi consumul se va simti un pic, impactul va fi mai mic decat in cazul altor masini.

Toate acestea vin de la o masina de spalat vase care nu este scumpa. De fapt, Bosch SMS46KW00E este chiar destul de accesibila pentru cineva care are un buget mediu. Si pentru banii ceruti in schimbul ei, firma ofera destul de multe, calitatea fiind aproape de cea premium.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Si totusi, de ce nu este Bosch SMS46KW00E o masina premium? In primul rand, pentru ca putea sa fie si mai economa. Apoi, putea avea mai multe programe si functii. Dar si asa, ea se descurca excelent. Este suficient de mare si performanta pentru a convinge pe oricine ca e o alegere buna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply