Bosch SMS25AW02E

Daca vreti sa va completati locuinta cu o masina de spalat vase, atunci trebuie sa acordati atentie si modelul Bosch SMS25AW02E, un produs care vine cu dotari bune, mai ales atunci cand vine vorba de consumul de apa sau energie. (vezi disponibilitatea)

Bosch SMS25AW02E

Despre Bosch SMS25AW02E

Masina de spalat vase beneficiaza de tehnologia Bosch. Astfel, dintre dotarile acesteia fac parte o capacitate buna, de 12 seturi de vase. O putem numi capacitate medie, comparativ cu alte modele care vin cu 10 sau 14 seturi. Ce trebuie retinut de aici este faptul ca indiferent daca este vorba de o familie mai marisoara, produsul este in stare sa faca fata provocarilor.

Insa asta nu este tot. Produsul mai are cativa asi in maneca si tocmai de aceea, vom continua sa vi-l prezentam. Si iata mai exact la ce facem referire.

Despre Bosch SMS25AW02E

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E – un model demn de asezat in bucatarie

Citeste si despre Bosch MUM9BX5S22

Dincolo de atributele mentionate anterior, in prima parte a recenziei, masina se adreseaza celor care cauta un produs economic. Astfel, ea vine cu o eficienta energetica sporita, facand parte din clasa A++. Acest lucru este deosebit de important, deoarece de cele mai multe ori, masinile de spalat vase sunt printre produsele care consuma mult.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dintre dotarile interesante ale acestui dispozitiv marca Bosch SMS25AW02E fac parte si cele 5 programe. Dintre acestea, unul este dedicat vaselor ceva mai sensibile. De exemplu, paharele de sticla intra in aceasta categorie deoarece ele se pot sparge usor. Iar daca esti detinatorul unor pahare de cristal, este clar ca vrei sa le pastrezi in cele mai bune conditii.

In orice caz, modelul de masina prezentat mizeaza pe idea de confort si optimizare. Astfel, ea stie sa seteze temperatura potrivita a apei pentru a indeparta chiar si murdaria dificila. De exemplu, o friptura cu grasime poate lasa urme destul de urate pe vesela ta preferata. Si daca tot am mentionat ideea de economisire anterior, trebuie sa vorbim si despre functia AquaStop.

Citeste si despre Zanussi ZCG210T1WA

Acesta include un furtun de alimentare dotat cu perete dublu si supapa de siguranta. In felul acesta, utilizatorul nu trebuie sa-si faca sub nicio forma griji ca masina sa de spalat vase i-ar putea pune probleme. Ideea de inundatie nu este altceva decat un cosmar neplacut.

Temporizatorul face si el parte dintre dotarile acestei masini. Astfel, functia de intarziere poate fi folosita pentru a porni masina de spalat vase atunci cand doreste utilizatorul. Iar acest lucru se poate realiza la orice ora din zi si din noapte deoarece masina de spalat vase nu este un model foarte zgomotos. Desigur, exista pe piata masini care stau ceva mai bine la capitolul decibeli.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In orice caz, display-ul inteligent creat al modelului Bosch SMS25AW02E arata exact timpul ramas pana la finalizarea oricarui ciclu de spalare. In felul acesta, utilizatorul stie exact cand sa se intoarca si sa scoata vasele din masina. Luand in considerare toate aceste aspecte, este clar ca modelul Bosch SMS25AW02E este unul care merita investitia. Ba mai mult, masina vine cu un pret destul de des intalnit in cazul unor astfel de modele.