Bosch SMS45GI01E

Cautati o masina de spalat vase pentru bucataria dumneavoastra? Noi va sugeram un model care o sa va placa, acesta fiind masina de spalat vase Bosch SMS45GI01E.(vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SMS45GI01E

Partea superioara a acesteia este detasabila. Dimensiunile acestei masini de spalat sunt potrivite, fiind de (l x L x A) 84.5 x 60 x 60 cm. Greutatea acestui aparat este de 49 kg. Este realizat din inox si are culoarea argintiu.

Aceasta masina de spalat vase este indicata celor care au multe vase de spalat, intrucat prezinta o capacitate de 12 seturi. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji in privinta consumului de curent electric, acesta fiind unul redus, intrucat este un model care apartine unei clase de eficienta energetica buna, fiind vorba despre clasa A++.

Despre Bosch SMS45GI01E

Masina de spalat vase Bosch SMS45GI01E – alte precizari importante despre caracteristicile sale

Citeste si despre Tefal Wizzo QB309838

Masina de spalat vase Bosch SMS45GI01E detine un 5 programe de spalare. Afisajul acesteia este de tip electronic. Despre clasa de eficienta energetica la spalare trebuie spus ca este si ea economica, aceasta fiind A. La fel de buna este si cea de eficienta energetica la uscare, aceasta fiind tot A. Acest model are un control de tip electronic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cosurile pe care le are aceasta masina de spalat vase sunt 2. Acestea sunt reglabile pe inaltime, ceea ce inseamna ca va putea sa se organizeze mai bine din punct de vedere al spatiului. Trebuie spus ca acest produs beneficiaza si de programul de sigurata pentru copii. Protectie la inundatie este un alt program util, precum si programul intensiv. Este necesar de spus ca are si un program rapid, care va spala vasele intr-un ritm ceva mai alert. Important este si programul auto pe care il are aceasta. In plus, programarea intarziata va va ajuta sa pregatiti masina de spalat pentru momentele cand aveti nevoie, astfel ca aceasta poate incepe sa functioneze cand veti avea altceva de facut.

Programul Eco/Bio este un avantaj pentru masina de spalat, fiind cel care va va ajuta sa economisiti apa si energie electrica. Functiile datorita carora aceasta masina de spalat este una moderna sunt: VarioSpeeed Plus, Hygien Plus, dar si Extra Uscare. In ceea ce priveste nivelele de temperatura, trebuie spus ca acestea sunt in numar de 5, temperatura fiind intre 40 – 70 ° C.

Citeste si despre Indesit DSR 15B1

Masina de spalat vase Bosch SMS45GI01E incorporeaza tehnologii noi, care confera o mai buna spalare vaselor dumneavoastra. Acestea sunt: Aqua Sensor, Detergent Automation, ActiveWater hydraulic system, dar si EcoSilence Drive. Nu trebuie uitat nici de sistemul de spalare cu schimbator de caldura (Heat exchanger). Mai prezinta si optiunea de regenerare electronica.

Dispune si de un program care dureaza 1 h 65o C, dar si de cel antiamprenta. In plus, mai prezinta si avantajul unui filtrul de autocuratare pe care il are, dar si Aqua stop. Despre panoul de control al acesteia. Trebuie spus ca are si un indicator pentru sare, precum si functia de afisare a timpului ramas. Cosul de tacamuri este nelipsit. Alte accesorii alte sale sunt: sistemul de cos VarioFlex, 3 nivele reglabile. Beneficiaza si de rafturi pliabile in cosul superior (2x) si rafturi pliabile in cosul inferior (4x). Referitor la consumul energetic in program Eco trebuie spus ca este de 0.9 kWh. Consumul de apa in programul Eco este de 9.5 l. Anual, consumul de apa este si el de 2660 l, iar cel de energei de 258 kwh. 44 db este nivelul de zgomot atins de aceasta masina de spalat vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Bosch SMS45GI01E este tocmai buna pentru a spala vasele cat mai eficient, cateva dintre tehnologiile sale fiind VarioSpeeed Plus, Hygien Plus, dar si Extra Uscare. Pretul este usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply