Beko DFN26420W

Chiar daca piata electrocasnicelor are multe oferte de masini de spalat rufe, asta nu inseamna ca toate sunt la fel de bune. Drept urmare, va indicam un model bun, fiind vorba despre masina de spalat vase Beko DFN26420W.(vezi disponibilitatea)

Despre Beko DFN26420W

Latimea de care dispune aceasta masina de spalat este de 60 cm. Dimensiunile (l x L x A) acestui exemplar din gama Beko sunt de 85 x 59.8 x 60 cm. Insa, greutatea este si ea de 46. 1 kg. Este un model confectionat din inox, ceea ce inseamna ca se va pastra destul de bine in timp. Precizam si culoarea sa, aceasta fiind albul.

Beko DFN26420W
Masina de spalat vase Beko DFN26420W, 14 seturi, 6 programe, Clasa A++, Motor ProSmart Inverter, Display LCD, TrayWash, Alb

Este un model generos ca volum, avand o capacitate de 14 seturi. Privitor la consumul energetic, va veti bucura sa stiti ca acesta consuma putin, avand drept clasa de eficienta energetica cea de tip A++. Programele acesteia sunt 6, fapt ce va ofera diversitate din punct de vedere al tipurilor de vase pe care le va spala.

Despre Beko DFN26420W

Dotari ale partii interne ale modelului de masina de spalat vase Beko DFN26420W

Citeste si despre Electrolux ESF4661ROX

Afisajul este de tip LCD, avand si 2 cosuri in interiorul sau. Atat la uscare, cat si la spalarea, aceasta masina de spalat rufe beneficiaza de clasa de eficienta de tip A. Controlul acesteia se realizeaza electronic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De asemenea, are si optiunea de incarcare la jumatate, aceasta fiind utila pentru a putea sa economisi apa si curent. Siguranta pentru copii va proteja copii de eventualele accidente, care ar putea sa apara. In plus, mai dispune si de programul intensiv pentru a spala vasele cu un nivel de murdarie mai ridicat.

Masina de spalat vase Beko DFN26420W mai are si alte programe, precum: programul rapid, auto, rogramarea intarziata, dar si programul Bio/Eco. In plus, mai are si un program de prespalare. Nivelele de temperatura sunt unele destul de diverse, acestea fiind: 35-40-50-60-65-70. Un avantaj al acestei masini de spalat sunt tehnologiile pe care le are acesta sunt: GlassSheild, System Acrobat, Fast+, dar si AllIn1.

Citeste si despre Samsung ME73A

Acest model din gama Beko are si functii, precum: afisarea timpului de spalare ramas, un indicator de sare, dar si indicatorul pentru terminarea programului. In plus, mai are si un suport pentru pahare, unde le veti putea aseza, astfel incat sa nu se sparga. Alaturi de acesta, mai are si un cos pentru tacamuri, acesta fiind unul util.

Masina de spalat vase Beko DFN26420W are un compartiment pentru detergent lichid, unde puteti sa il puneti pe acesta. De asemenea, mai include si un compartiment pentru sare. Despre consumul anual de apa al acestui aparat trebuie spus ca este de 3080 l. La un ciclu de spalare, consumul de apa este de 11 l. In plus, consumul de energie la un ciclu de spalare este si el de 0.93 Kw. Anual, acest consum de enegei este de 266 kWh. Este un produs cu un nivel de zgomot de 46 Db.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Drept concluzie, trebuie spus faptul ca aceasta masina de spalat vase Beko DFN26420W are multe beneficii, precum o clasa de eficienta energetica performanta, o capacitate buna, dar si performanta din punct de vedere tehnologic. Mai mult, pretul sau este unul usor crescut, insa il merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply