Beko DFN28422W

Un mare avantaj al masinii de spalat vase este acela ca va ajuta sa econimisiti timp. Insa, aceasta poate sa spele vasele destul de bine daca este ales modelul potrivit. Pentru a va ajuta sa alegeti un aparat care sa merite, va recomandam masina de spalat vase Beko DFN28422W. (vezi disponibilitatea)

Despre Beko DFN28422W

Latimea de care dispune aceasta masina de spalat vase este un potrivita, fiind de 60 cm. In general, dimensiunile (l x L x A) acestui model sunt unele destul de bune, fiind de 85 x 59.8 x 60 cm. Despre greutatea sa trebuie mentionat ca este de 47.5 kg. In cazul acestui model vorbim despre culoarea alba.

Beko DFN28422W
Masina de spalat vase Beko DFN28422W, 14 seturi, 8 programe, Clasa A , 60 cm, Alb

Aceasta masina de spalat vase este recomandata unei familii unde se gateste mult si se spala des, intrucat are o capacitate de 14 seturi. Acest model dispune de 8 programe de spalare, fiind unele eficiente. Afisajul acestei masini de spalat vase Beko este de tip LCD.

Despre Beko DFN28422W

Masina de spalat vase Beko DFN28422W – componentele tehnice importante

Citeste si despre Samsung GW711K-B

Masina de spalat vase Beko DFN28422W are incorporata o clasa de eficienta energetica dintre cele mai bune, fiind A++. Clasa de eficienta energetica la uscare unei astfel de masini de spalat vase este tot eficienta din punct de vedere al consumului de curent electric, fiind A. Are 2 cosuri, acestea fiind utile pentru depozitarea tacamurilor, astfel incat sa fie spalate separat. In plus, cosurile sunt si reglabile pe inaltime. De specificat este si faptul ca o astfel de masina de spalat vase este prevazuta si cu optiunea de incarcare la jumate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Siguranta pentru copii este si ea inclusa printre dotarile acestei masini de spalat vase. Programul intensiv beneficiaza de o temperatura de 70® C la spalare. Programul rapid este important intrucat va spala vasele mai repede decat in mod obisnuit. Programul auto de care beneficiaza aceasta se remarca si el. De asemenea, programarea intarziata este necesara pentru momentele cand aveti multe treburi de facut si vreti sa le realizati pe toate intr-un timp cat mai scurt.

Pe de alta parte, are si programul Bio/Eco care ste necesar in vederea economisirii apei si a energiei electrice. Acesta este cel care spala la o temperatura de are 50o C vasele. Nivelele de temperatura ale acesteia sunt de 6.

Citeste si despre Gorenje MO17DW

Tehnologiile masinii de spalat vase Beko DFN28422W sunt: sistemul de control in exces al apei, dar si Dirt Sensor. In plus, mai detine si un indicator pentru clatire suplimentara. AquaFlex, dar si Quick&Shine sunt alte functii ale acestui aparat electrocasnic. De mentionat este si indicatorul de sare pe care il are aceasta masina de spalat vase. In plus, are si un compartiment special pentru sare.

Despre consumul de apa pe care il are aceasta masina de spalat vase trebuie spus ca este de 9.5 l. Consumul anual de energie al acesteia este de 266 kWh. Nu in ultimul rand, are si un nivel de zgomot de 43 Db.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, masina de spalat vase Beko DFN28422W este un ajutor de nadejde in oprice bucatarie, avand in vedere ce poate sa faca si cum functioneaza. Nu are un pret prea mare, de aceea, se merita sa o cumparati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply