Arctic DFSA60W1

Va lipseste ceva din locuinta si nu stiti ce? Va spunem noi. Este vorba despre o masina de spalat vase. Aceasta va este de un real folos, tocmai de aceea, va recomandam sa o cumparati cu incredere. In acest sens, va indicam masina de spalat vase Arctic DFSA60W1.(vezi disponibilitatea)

Despre Arctic DFSA60W1

Despre latimea acestei masini de spalat vase trebuie spus a este de 60 cm. Dimensiunile (l x L x A) acestui model sunt si ele de 85 x 59.8 x 60 cm. Greutatea acestui aparat electrocasnic este de 38.9 kg. Albul este culoarea care reprezinta aceasta masina de spalat vase de tip Arctic.

Aceasta masina de spalat vase are o capacitate de 12 seturi, ceea ce o face potrivita pentru a spala vasele intregii familii. Clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce inseamna ca este un model care merita achiztionat, intrucat nu consuma mult curent electric.

Despre Arctic DFSA60W1

Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 – trasaturile de care trebuie tinut cont atunci cand achizitionati un astfel de model

Citeste si despre Bosch HBA63B251

Programele acestei masini de spalat vase sunt de 5, ceea ce inseamna ca va veti bucura de model care spala destul de multe tipuri de vase. Afisajul acestei masini de spalat vase este de tip LED, ceea ce inseamna ca este si un model economic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 apartine de clasa de eficienta energetica A la uscare. O alta caracteristica de mentionat este si controlul pe care il puteti efectua, acesa fiind de tip electronic. Despre cele 2 cosuri pe care le are acesta, trebuie spus ca sunt utile intrucat va vor ajuta sa spalati cat mai separat tacamurile.

Optiunea de incarcare la jumate este o alta functie care se regaseste la aceasta masina de spalat vase din gama Arctic. Protectia impotriva inundatiei, programul intensiv si un program rapid sunt programele datorita carora masina de spalat vase va spala cat mai bine.

Citeste si despre Beko DFN16410X

Programul Bio/Eco este si el alta functie importanta a acestei masini de spalat vase Arctic DFSA60W1 intrucat va va ajuta sa economisiti din mai multe puncte de vedere. In ceea ce priveste modalitatea de spalare a acestei masini de spalat vase, trebuie spus ca are un nivel al temperaturii cu 5 nivele. Aqua Protect si functia de uscare cu aer cald sunt tehnologiile care contribuie la spalarea eficienta a vaselor.

Necesar este si programul Aqua stop pe care il are aceasta masina de spalat vase. Indicatorul pentru terminarea programului este necesar intrucat va va ajuta sa stiti cand este gata programul. Cosul de tacamuri si compartimentul pentru sare sunt accesoriile importante ale unui astfel de model. Intr-un program Eco, consumul de apa va fi de 14 l, destul de redus. De asemenea, 3920 l reprezinta valoarea pentru consumul anual de apa. Tot anual, consumul de energie va fi de 290 kWh/an. Nivelul de zgomot al sau este de 54 Db, despre care putem spune ca este usor crescut, ceea ce inseamna ca va trebui sa pozitionati masina de spalat vase in locuri ceva mai indepartate pentru a nu va deranja.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Arctic DFSA60W1 este prevazut cu multe functii , acestea fiind utile pentru ca vasele dumneavoastra sa arate ca noi oricand. De asemenea, pretul acestui model este destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply