Arctic DFSA60S1

Daca a venit impul sa cumparati o masina de spalat vase noua, trebuie sa va uitati la capacitatea de care dispune aceasta. Daca faceti parte dintr-o familie cu mai multi membrii va fi necesar sa alegeti un model mai incapator, iar un astfel de model este si masina de spalat vase Arctic DFSA60S1. (vezi disponibilitatea)

Despre Arctic DFSA60S1

Latimea acestui produs este de 60 cm, fiind o valoare des intalnita. Dimensiunile (l x L x A) unui astfel de exemplar sunt de 85 x 59.8 x 60 cm, fiind un model potrivit. Greutatea masinii de spalat vase este de 38.8 kg. Despre culoare trebuie spus ca este argintiul, ceea ce reprezinta un avantaj din acest punct de vedere intrucat se potriveste indiferent de mobilierul pe care il are bucataria.

Arctic DFSA60S1
Masina de spalat vase Arctic DFSA60S1, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Argintiu

Masina de spalat vase Arctic DFSA60S1 mai include si un program rapid care sa va spele vasele cat mai repede. Alaturi de acesta se afla si programul Bio/Eco, care va va ajuta sa faceti economie. Nivele de temperatura ale acesteia sunt de 5 despre care trebuie spus ca va vor ajuta sa setati temperatura corespunzatoare.

Despre Arctic DFSA60S1

Cateva cuvinte privitoare la domeniul tehnic al masinii de spalat vase Arctic DFSA60S1

Citeste si despre Bosch HMT75M624

Este un exemplar incapator, fiind dotat cu o capacitate de 12 seturi. Este prevazuta cu 5 programe, acestea fiind utile. Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat vase Arctic DFSA60S1 este A+, astfel ca, putem spune ca este un model economic. Afisajul acestui model de masina de spalat este de tip LED.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Privitor la clasa de eficienta energetica la uscare este important de spus ca acesta este A. Detine componente moderne, controlul acesteia fiind electronic. Nu ii lipsesc cosurile din dotarea sa, despre care trebuie spus ca vor fi utile in vederea spalarii tacamurior. Optiunea de incarcare la jumate este nelipsita dintre componentele acestui model. Protectia la inundatie, dar si programul intensiv reprezinta alte functii importante ale acestui model.

Tehnologiile acestei masini de spalat vase din gama Arctic sunt Aqua Protect, dar si functia de uscare cu aer cald. Aqua stop este o alta optiune importanta a acestei masini de spalat vase moderna. Indicatorul de terminare a programului va va informa cu privire la finalizarea programului, astfel ca veti sti exact cand vasele trebuie luate. Cosul de tacamuri, dar si compartimentul pentru sare sunt alte doua accesorii ale acestei maisini de spalat vase.

Citeste si despre Star-Light FCF60GRTS

Masina de spalat vase Arctic DFSA60S1 are un consum de apa in program eco de 14 l, nefiind prea crescut. De asemenea, consumul anual de apa este si el de 3920 l. Cat despre consumul anual de energie, trebuie spus ca este de 290 kWh/an. Zgomotul pe care il va produce va avea un nivel de 54 dB.

EFICIENT 58’ este acel program care va spala vasele in mai putin de o ora. Astfel ca,veti putea sa utilizati vasele preferate oricand doriti. Acestea vor fi uscate cu aer cald, astfel incat sa fie uscate uniform si cat mai repede.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Arctic DFSA60S1 poate spala multe vase, dar si bine, luand in calcul tehnologiile acesteia. Comparativ cu alte masini de spalat vase, aceasta are un pret usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply