Arctic DFSA60AN

Dintre milioane de masini de spalat vase, in aceasta recenzie ne vom concentra atentia asupra unuia pe care il consideram potrivit pentru o multime de utilizatori: masina de spalat vase Arctic DFSA60AN. Aceasta beneficiaza de calitatea Artic, fiind genul de produs care reuseste sa impresioneze prin design. (vezi disponibilitatea)

Despre Arctic DFSA60AN

Iar in cazul in care va intrebati cui se potriveste o asemenea masina de spalat vase, va spunem noi: celor care obisnuiesc sa calatoreasca sau sa fie plecati vreme indelungata, astfel ca nu au prea mult timp de petrecut in bucatarie, celor care detesta activitatile casnice, in special spalatul vaselor, celor care isi doresc sa fie rapizi atunci cand vine vorba de curatarea vaselor.

Modelul de masina de spalat vase Arctic DFSA60AN se remarca prin design. Aceasta a fost imbracata intr-o carcasa de culoare neagra, fiind genul de produs pe care sa-l asortezi usor. Insa, asta nu este tot. Masina vine si cu o serie de atribute bune, fiind in acelasi timp un produs compact. Dar sa vedem cum stau lucrurile in materie de functii inovative pentru a nu lauda inutil produsul.

Despre Arctic DFSA60AN

Masina de spalat vase Arctic DFSA60AN – un model aparte

Citeste si despre AEG F67732M0P

De ce este un model aparte? Ei bine, dincolo de designul iesit din tipare, acest produs vine cu o capacitate buna: 12 seturi de vase. Desigur, exista modele care ajung lejer la 14 seturi, insa, acestea nu sunt decat o investitie pentru restaurante sau familii mari. Daca aveti o familie obisnuita, de 3-4 membrii, este suficienta o astfel de masina.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dincolo de acest lucru, nu trebuie sa va speriati. Masina de spalat vase nu consuma asa mult cum v-ati astepta. Dimpotriva. Ea sta bine atat la capitolul consum de energie, cat si la capitolul consum de detergent de vase si apa. Asa ca utilizatorii pot sta linistiti.

Clasa de eficienta energetica a produsului este A+, ceea ce reprezinta un adevarat atu. Desigur, sunt modele mai economice de atat, care fac parte din clasa A++. Insa, daca nu intentionati sa folositi foarte des masina, ci doar o data pe zi, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Citeste si despre Samsung MS23F301TAS

Functia Aqua Protect este cea care se ocupa de inchiderea alimantarii cu apa, in cazul in care ceva nu merge bine. De exemplu, in cazul unei inundatii, masina de spalat vase va avea grija sa va protejeze. Ba mai mult, exista si o optine inteligenta numita „incarcare pe jumatate”. Aceasta va permite sa introduceti o cantitate mai mica de vase, folosind, desigur, mai putine resurse.

Ba mai mult, spre deosebire de alte tipuri de masini de spalat, Arctic DFSA60AN vine cu un tip de uscare cu aer cald. Astfel, vasele nu sunt doar perfect spalate, ci si uscate. Astfel, ele pot fi asezate apoi direct in suportul de vase. Iar daca va doriti cu adevarat economisiri, este bine sa optati pentru programul Eco50.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acesta este ideal pentru vasele mai putin murdare, ducand la un consum foarte scazut. In cazul vaselor murdare, se recomanda un program intensiv de spalare. Referitor la pretul acestui model, nu va putem spune decat ca acesta este bine stabilit. Este un pret bun, raportat dotarilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply