Samsung MS23F301TAS

Va doriti un cuptor cu microunde simplu, care sa se incadreze intr-un buget modest sau cauti un dispozitiv modern, care sa va uimeasca prin priceperea de care da dovada? Daca va incadrati in cea de-a doua categorie, atunci va recomandam un modelul precum Samsung MS23F301TAS. Acesta este genul de produs care uimeste atat prin design, cat si prin atribute. (vezi reducerile de AZI)

Samsung MS23F301TAS

Despre Samsung MS23F301TAS

Si daca tot am mentionat designul produsului, este timpul sa vorbim despre carcasa sa cu tenta modern-eleganta. Aceasta este de culoare neagra, astfel incat produsul sa se asorteze cat ai batea din palme. Detaliile gri inox completeaza designul modern, in timp ce usa cuptorului se deschide larg spre stanga pentru a permite introducerea alimentelor.

Samsung MS23F301TAS
Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAS, 23 l, 800 W, Digital, Silver

Dimensiule pentru care s-a optat in cazul realizarii acestui produs sunt potrivite, acestea fiind de 275 x 392 x 489 cm. Greutatea este de doar 13 kg, ceea ce inseamna ca aveti de-a face cu un produs care nu pune probleme in ceea ce priveste transportul.

Despre Samsung MS23F301TAS

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAS – un model modern

Citeste si despre Zanussi ZOP37902XK

Samsung mizeaza pe inovatie, modernism. Acesta pune accent pe functionalitate, dar si pe un design care reuseste sa impresioneze inca de la prima intalnire. Astfel, a rezultat si cuptorul cu microunde pe care vi-l prezentam in acest material: Samsung MS23F301TAS. Acesta este genul de produs care exceleaza la toate capitolele: incalzit alimente, preparat retete simple, dezghetat produse etc.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acest cuptor cu microunde marca Samsung pune la dispozitia utilizatorilor sai nu mai putin de 20 de moduri de gatit, toate fiind prestabilite. Astfel, mancarea poate fi servita imediat, reprezentand o alternativa sanatoasa pentru toti cei care s-au saturat sa consume alimente de tip fast food. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca o mancare calda este mult mai delicioasa decat una rece. Astfel, rolul unui cuptor cu microunde este imperativ.

Mergem mai departe si discutam despre faptul ca acest model va ajuta sa pastrati interiorul sau curat, fara a fi nevoie de eforturi suplimentare. Este nevoie doar de un burete si totul va arata ca luna. Ba mai mult, interiorul se remarca prin proprietatile sale antibacteriene care nu permit sub nicio forma microbilor si bacteriilor sa se depuna pe alimente.

Citeste si despre Beko FSGT62130DXO

Aceste doua trasaturi, respectiv modul Eco si functia antibacteriana din interior situeaza cuptorul in topul alegerilor inteligente, dar il si diferentiaza de alte modele de pe piata. Dincolo de acest lucru, el vine cu un pret adaptat dotarilor. Intr-adevar, utilizatorii nu trebuie sa se astepte la un pret redus, insa este unul care a fost bine stabilit in raport cu calitatea pe care o ofera acest cuptor marca Samsung.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In incheiere, se poate spune ca alegerea este una care merita banii, mai ales ca furnizeaza microundele prin trei orificii care fac ca ele sa fie distribuite mereu uniform. Astfel, intreg preparatul va fi gata de servire, neramanand nicio zona insuficient incalzita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply