Daewoo Retro KOR-6LBRC

Daca va aflati in cautarea unui dispozitiv care sa va ajute sa va bucurati mereu de o supa calda, care sa dezghete rapid alimente precum carnea sau legumele congelate, care sa ajute la prepararea unor retete usoare precum mamaliguta sau prajiturile la cana, atunci cu siguranta cauti un cuptor cu microunde. Si nu orice fel de produs, ci modelul Daewoo Retro KOR-6LBRC. (vezi reducerile de AZI)

Despre Daewoo Retro KOR-6LBRC

Daewoo este o firma specializata in productia de cuptoare cu microunde, asa ca orice produs realizat de aceasta companie este unul de renume. Astfel, asteptati-va ca modelul prezentat sa fie un cuptor care mizeaza pe calitate superioara, functii inovative, atribute excelente.

Daewoo Retro KOR-6LBRC
Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC, 20 l, 800 W, Digital, Bej

Dincolo de acest lucru, modelul prezentat vine cu o multime de detalii care il ajuta sa se remarce in locul in care este asezat. El are un aspect vintage, atragator. Acest lucru este determinat inclusiv de culoarea carcasei care este un bej placut si usor de asortat. Butoanele au aspect metalizat si o alura usor rotunjita pentru a completa armonios designul vintage.

Despre Daewoo Retro KOR-6LBRC

Cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC – model cu tenta vintage, dar caracteristici moderne

Citeste si despre AEG F78700VI1P

Vorbeam anterior despre aspectul acestui cuptor cu microunde. Insa, el nu este un element de decor, care doar completeaza o bucatarie cu tenta vintage. Nu, el este mai mult decat atat. Este un dispozitiv inteligent, capabil sa-si faca treaba bine si sa surprinda prin capacitatile sale de incalzire uniforma a alimentelor, de pregatire a lor pentru preparare, de dezghetare sau chiar de coacere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cuptorul vine cu o capacitate buna, de 20 de L. Aceasta nu reprezinta cea mai mare capacitate pe care o veti gasi pe piata, insa, este potrivita pentru nevoile utilizatorilor.

Functia cunoscuta drept Zero & On este cea care duce la intreruperea alimentarii cu energie electrica,a tunci cand cuotorul nu mai este in functie. Se poate intampla ca de multe ori acest dispozitiv sa ramana pornit. Insa, gratie acestei functii, va puteti bucura de importante economisiri de energie. Acest lucru este esential intr-un buget de familie, mai ales ca stim cu totii cat de multe chestuieli sunt incluse in cresterea unui copil mic.

Citeste si despre Beko KMD3102W

Incalzirea uniforma este un alt atu al produsului. Astfel, nici nu se pune problema ca alimentele sa ramana in vreun fel reci. Iar cand mentionam o asemenea dotare ne referim in special la carnea care este taiata mai gros sau chiar la unele legume.

Ecranul cu LED este un alt atu al cuptorului cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRC. Acesta afiseaza comenzile intuitive, dar ofera si informatii care se dovedesc de folos pentru utilizator. Acestea pot fi reprezentate de timpul ramas pana la finalizarea ciclului de preparare, nivelul puterii, precum si greutatea alimentelor. Aceasta din urma poate influenta rapiditatea in ceea ce priveste prepararea.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pret, nu sunt multe informatii de adaugat. Cert este ca cei de la Daewoo s-au gandit si la bugetul utilizatorului si nu cer ca acesta sa plateasca un pret exagerat. Chiar daca modelul de cuptor arat bine, el este destul de avantajos din punct de vedere al banilor pe care utilizatorul trebuie sa-i plateasca.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply