Bosch SMS68TI01E

Daca vrei sa investesti intr-o masina de spalat vase de capacitate mare si care sa faca parte din aparatura de bucatarie pentru ani buni, Bosch SMS68TI01E este un model pe care trebuie sa il iei in considerare. Aceasta masina de spalat vase premium beneficiaza de dotari care o fac potrivita pentru familii numeroase si incarcaturi de vase cu cele mai dificile grade de murdarie. Avand functii de prespalare si uscare, masina face totul si nu mai ramane decat sa folosesti vasele.(vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SMS68TI01E

Bosch SMS68TI01E este o masina de spalat vase premium, cu o capacitate de 14 seturi de vase. Dimensiunile acesteia sunt cele standard, respectiv 84.5 x 60 x 60 cm. Cei de la Bosch au gandit o masina foarte incapatoare si cu interior personalizat. Pana la a ajunge la structura interioara, merita sa mentionam faptul ca designul se ridica si el la cel mai inalt nivel. Constructia din inox este foarte eleganta, iar panoul de control electronic cu ecran LCD aduce o nota binevenita de modernism si permite reglarea foarte usoara a programelor.

Bosch SMS68TI01E
Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox anti-amprenta

Interiorul este foarte usor de personalizat, ceea ce reprezinta un atu urias. Bosch SMS68TI01E are doua cosuri ajustabile pentru vase. Acestea pot fi reglate pe inaltime, iar suporturile pot fi rabatate pentru a face loc vaselor mai mari. Poti organiza astfel spatiul interior de fiecare data diferit, in functie de dimensiunile vaselor pentru spalat.

Despre Bosch SMS68TI01E

Eficienta ridicata de spalare si consum redus

Citeste si despre Samsung GE109MST

Bosch SMS68TI01E are 8 programe de spalare si 5 trepte de temperatura. Exista in primul rand un program automat, care foloseste un senzor pentru incarcatura pentru a regla automat cantitatea de apa, temperatura si timpul de clatire. Ai la dispozitie apoi un program rapid, unul intensiv, unul bio, unul pentru incarcarea la jumatate, un program de prespalare etc.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Foarte util este si faptul ca poti programa masina sa spele intr-un anumit moment. In acest fel poti profita de preturile mai mici pentru energie de peste noapte, ori te poti asigura ca ai vase curate atunci cand ajungi acasa de la serviciu.

La baza spalarii se afla un motor actionat electronic. Acesta asigura o eficienta ridicata si functioneaza fara perii, fiind de asemenea foarte silentios.

Citeste si despre Beko FSGT52110DXO

Masina are un consum de 266 kw pe an si se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++.

Mai trebuie sa stii ca Bosch SMS68TI01E este dotata si cu un sistem AquaStop pentru protectia impotriva inundatiilor. Acesta este alcatuit dintr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, acoperind astfel toate riscurile.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Bosch SMS68TI01E este o masina de spalat vase de calitate superioara, care aduce o mana de ajuta in orice bucatarie. Cu o capacitate mare de incarcare si o eficienta optima de spalare asigurata de cele mai moderne dotari, modelul nu lasa loc de repros. De la design si pana la performanta, fiecare nivel este dus la perfectiune. Masina de spalat vase se face cu siguranta remarcata si este una dintre cele mai bune de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply