Hansa ZWM 627 IEB

Masinile de spalat vase de capacitate mare sunt cu atat mai utile pentru familiile mari, reusind sa spele intr-un singur program intreaga cantitate de vase. Hansa ZWM 627 IEB este o astfel de masina ideala pentru locuintele cu un numar mai mare de persoane. (vezi disponibilitatea)

Despre Hansa ZWM 627 IEB

Hansa ZWM 627 IEB are o capacitate de spalare de 14 seturi de vase. Dimensiunile sale permit nu doar incarcarea mai multor vase, ci si incarcarea vaselor de dimensiuni mai mari. Vei putea spala astfel atat vesela obisnuita, cat si tigai, platouri sau oale mai mari.

Hansa ZWM 627 IEB
Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB, 14 seturi, 7 programe, Clasa A++, Display LED, 60 cm, Inox

Masina are un design din inox si dimensiunile de 84.5 x 59.8 x 60 cm. Aspectul este modern, contemporan. Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB este dotata cu un panou de control cu asisaj LCD, fiind astfel foarte usor de setat. Toate informatiile sunt la indemana, iar butoanele sunt intuitive.

Despre Hansa ZWM 627 IEB

Spalare 3D

Citeste si despre Zanussi ZCG212J1XA

Modelul are doua rafturi spatioase, care la randul lor sunt organizate pentru asezarea cu usurinta a vaselor. Exista de asemenea cosuri speciale pentru tacamuri si pentru pahare. Suportul pentru pahare se dovedeste a fi foarte util, intrucat nu mai trebuie sa te chinui sa gasesti pozitia perfecta pentru ele si poti fi sigur ca vor fi protejate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Spalarea se face folosind 3 brate care asigura un jet perfect de apa si o eficienta ridicata. Bratele actioneaza pe sectiuni diferite (superioara, inferioara si de mijloc), rotindu-se pentru a oferi o performanta optima.

Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB are 7 programe de spalare. Acestea includ solutii pentru diverse grade de murdarie si diverse cantitati de vase. Vei gasi printre altele un program intensiv pentru vase foarte murdare, un program automat care regleaza setarile in baza unui senzor de murdarie, un program bio pentru economia de resurse, un program rapid sau unul pentru incarcarea la jumatate.

Citeste si despre Bosch SMS68TI01E

Exista si un program de prespalare, care pregateste vasele suplimentar inaintea inceperii programului standard. Prespalarea se poate traduce prin faptul ca nu mai trebuie sa clatesti manual vasele inainte de a le aseza in masina. Vasele sunt si uscate, asa ca sunt pregatite pentru a fi deja folosite si scapi de orice grija. Este important de mentionat ca spalarea poate fi si programata in avans. Poti programa un ciclu de spalare cu pana la 24 de ore inainte.

Masina are un consum energetic specific clasei A++. Asta inseamna ca vei beneficia de un consum cu 21% mai mic fata de cel standard. In practica, acest lucru inseamna ca fiecare a cincea spalare este gratuita. Consumul anual este de 266 kwh.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 IEB este o solutie perfecta pentru familiile numeroase. Modelul are o capacitate mare de incarcare, un numar extins de programe eficiente si un consum redus. Spalarea 3D este foarte performanta si asigura cele mai bune rezultate. Fiind dotata si cu functii pentru prespalare si uscare, masina de spalat nu lasa nimic de lucru pentru tine. Vei putea uita complet de timpul petrecut in bucatarie spaland vase. Este mai usor si mai comod ca niciodata sa speli vesela.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply