Indesit DSR 15B1

Se intampla de multe ori sa stim exact ce cautam de la un aparat electrocasnic si sa optam pentru modelul cu pretul cel mai bun care poate indeplini acel scop. Indesit DSR 15B1 este exact un astfel de aparat. Masina de spalat vase este simpla si isi face foarte bine treaba, avand totodata un pret foarte bun.(vezi disponibilitatea)

Despre Indesit DSR 15B1

Indesit DSR 15B1 va deveni cel mai bun prieten al tau in bucatarie. Indiferent daca te afli la prima masina de spalat vase sau ai mai avut pana acum un astfel de aparat, vei fi foarte multumit de performanta. Vasele vor fi de fiecare data curatate in mod eficient si nu va trebui sa iti mai faci probleme in privinta lor.

Indesit DSR 15B1
Masina de spalat vase Indesit DSR 15B1, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Modelul este unul slim, avand dimensiuni ceva mai reduse pe latime. Asta inseamna ca este mai usor de incadrat. Masina are dimensiunile de 85 x 45 x 60 cm. Designul este simplu, pe alb. Panoul de control este electronic si are un numar redus de butoane.

Despre Indesit DSR 15B1

Programe de spalare si functii

Citeste si despre Zanussi ZFM20110WA

In ciuda faptului ca este un model slim, vei putea incarca destul de multe vase. Capacitatea maxima recomandata de producator este de 10 seturi. In timp vei castiga experienta si vei putea organiza mai bine vasele, exploatand spatiul interior. Exista doua compartimente de spalare si un cos pentru tacamuri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Indesit DSR 15B1 este o masina simpla, cu doar 5 programe de spalare. Acestea sunt insa extrem de eficiente si nu te vor dezamagi. Este vorba mai exact de programele de baza, de care te lovesti in rutina zilnica. Exista astfel un program intensiv pentru vase cu un grad ridicat de murdarie (cu o durata de 2 ore si 40 de minute si un consum de apa de 14 litri).

Alte programe utile: un program normal pentru vase de zi cu zi (cu o durata de 2 ore si un consum de apa de 13.5 litri), un program eco pentru un consum redus (cu o durata de 2 ore si 10 minute si un consum de apa de 10 litri), un program rapid (cu o durata de 40 de minute si un consum de apa de 9 litri) si un program de prespalare (ideal pentru a inmuia vasele foarte murdare). Nu este posibila programarea intarziata. Programele se regleaza folosind butonul mare, rotativ.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Modelul are o eficienta foarte buna de spalare si uscare. Vasele vor fi curatate si gata de folosinta, scapand de orice grija. Este mai simplu ca niciodata sa rezolvi treburile casnice. Indesit DSR 15B1 are un consum de clasa A+ si un nivel de zgomot de 51 dB.

Indesit DSR 15B1 este o masina de spalat vase simpla, care isi face treaba in mod exemplar. Pentru o masina slim, capacitatea de incarcare este foarte buna, iar eficienta de curatare este optima. Indesit DSR 15B1 este o alegere perfecta pentru cei cu bugete mai mici, care doresc sa beneficieze de un produs de calitate la pret bun.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Dotarile sale sunt simple si eficiente, exact asa cum ar trebui sa fie cele pentru un electrocasnic accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply