Daewoo KOR-6S3DBW

Cuptorul cu microunde este un aparat electrocasnic care nu trebuie sa lipseasca din bucataria dumneavoastra, fiind acela care va va ajuta mereu cand sunteti pe graba sau daca aveti un stil de viata ocupat. Este important ca acesta sa aiba cat mai multe functii pentru a putea gati cat mai divers. Un model indicat este si cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S3DBW.(cea mai buna oferta AICI)

Despre Daewoo KOR-6S3DBW

Despre acesta exemplar trebuie stiut faptul ca este de culoare alba, ceea ce nu inseamna neaparat ca este greu de intretinut. In ceea ce priveste dimensiunea (W x D x H) sa, este necesar de spus ca acesta este una destul de buna, fiind de 449 x 321 x 259 cm.

Acest cuptor cu microunde are o capacitate destul de buna, aceasta fiind de 20 l, ceea ce inseamna ca se potriveste pentru o familie. De asemenea, despre puterea sa trebuie precizat ca este de 800 W, aceasta fiind destul de mare, indicata pentru a putea pregati alimentele in doar cateva minute.

Despre Daewoo KOR-6S3DBW

Ce dotari include cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S3DBW ?

Citeste si despre Zanussi ZFM20100SA

Afisajul acestui model este de tip LED, ceea ce inseamna ca va economisi energie. In ceea ce priveste functiile sale, trebuie spus ca include si functia de dezghetare, utila pentru alimentare, care au fost inghetate si care aveti nevoie sa le preparati cat mai repede.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Apelati cu incredere la serviciile acestui cuptor cu microunde si rezultatele vor fi unele cat mai bune. De asemenea, acest cuptor cu microunde dispune de functia de reincalzire datorita careia sa puteti incalziti o supa sau un alt fel de mancare oricand. In plus, il puteti utiliza si a incalzi lapte sau bauturi.

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S3DBW este prevazut si cu un timer, acesta fiind cel care va va anunta referitor la timpul ramas pana la finalul programului sau.

Citeste si despre Hansa ZIM 415WB

Despre nivelele de putere pe care le are acesta trebuie mentionat ca sunt 11, acest lucru insemnand faptul ca veti putea utiliza treapta potrivita pentru tipul de aliment de care aveti nevoie ca acesta sa il pregateasca. Avand in vedere faptul ca acest model are un raft suplimentar, numit Duo Plate, veti putea incalzi doau feluri de mancare diferite simultan, ceea ce este un avantaj demn de luat in calcul.

Este important de precizat si faptul ca acest cuptor cu microunde dispune de functia Dish Warmer. Aceasta va va ajuta sa incalziti si mancarea ce se afla in vasele de tip ceramic. Mai are si o cavitate mare, ceea ce inseamna ca veti putea aseza si vase ceva mai mari in interiorul sau. Vasele introduse ar trebui sa aiba pana la 280mm. Nu ii lipseste nici suportul sau rotund. Cesta include 3 brate, care vor conferi mai multa stabilitate cand le veti aseza. Shiny Clean este functia special inclusa pentru a putea fi mai usor de curatat. Despre functia Steam Cleaning trebuie spus ca va facilita curatarea grasimii si a murdariei de pe peretii interiori ai aparatului electrocasnic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, trebuie spus ca acest cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S3DBW este un model bun, care este bun pentru orice bucatarie, avand o capacitate bunas si functii moderne.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply