Bosch SMS46KI04E

Posibilitatea de a personaliza in detaliu setarile unui aparat, indiferent daca vorbim despre un electrocasnic sau un gadget, este una dintre cele mai atractive dotari. Cu cat un aparat este mai performant, cu atat este mai usor de adaptat la mai multe situatii. Bosch SMS46KI04E este o masina de spalat vase care demonstreaza cat de multe poti obtine de pe urma unui astfel de electrocasnic. Este una dintre masinile cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. (vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SMS46KI04E

Bosch SMS46KI04E este un reprezentant perfect al calitatii germane. La prima vedere, masina este construita din materiale de prima clasa. Inoxul anti-amprenta arata foarte bine si este totodata foarte util. Masina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm si poate fi incorporata cu usurinta in mobilierul de bucatarie. Aceasta isi poate gasi de asemenea loc si pe cont propriu.

Bosch SMS46KI04E
Masina de spalat vase Bosch SMS46KI04E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox anti-amprenta

Masina are doua cosuri din sarma. Cosul superior poate fi reglat pe 3 trepte de inaltime. Poti regla inaltimea chiar si cand cosul este plin. Exista mai multe posibilitati de aranjare a spatiului interior, ceea ce permite incarcarea mai multor vase. Exista de asemenea si un sertar special pentru tacamuri, numit VarioDrawer. Acesta ajuta suplimentar la economia de spatiu. Bosch SMS46KI04E poate fi incarcata cu pana la 13 seturi de vase.

Despre Bosch SMS46KI04E

Spalare la fel de personalizata

Citeste si despre AEG F78700VI1P

Nu doar organizarea interna este foarte usor de personalizat, ci si spalarea. Masina Bosch SMS46KI04E are 6 programe de spalare, care se pot adapta la foarte multe situatii. Exista printre altele si un program VarioSpeed Plus, care reduce durata unui program cu pana la 66%, fara a face insa rabat de la eficienta. Vasele sunt spalate si uscate intr-un timp mult mai scurt.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Programul automat are la baza tehnologia AquaSensor. Aceasta ajusteaza cantitatea de apa, temperatura si durata progamului, in functie de cantitatea de vase incarcata si gradul de murdarie. Consumul de apa este astfel mult mai redus si nu se face risipa.

Programul Glass 40 este prefect pentru vasele din cristal, asigurand o protectie ridicata. Temperatura redusa si prelungirea timpului de uscare lasa paharele curate si cu un luciu perfect. De asemenea, masina de spalat vase Bosch SMS46KI04E are schimbator de caldura si beneficiaza astfel de un sistem care preincalzeste apa inainte de inceperea unui program, pentru a evita socuri termice si a pune in pericol vasele pretioase.

Citeste si despre Hansa FCMW582109

Printre programe se mai numara si unul intensiv pentru vasele foarte murdare, unul ecologic sau unul pentru incarcarea la jumatate.Existas si posibilitatea de a programa in avans spalarea, astfel incat ciclul sa porneasca intr-un anumit moment.

Motorul EcoSilence Drive TM este foarte silentios si asigura un consum mic de curent. Motorul nu are perii, asa ca nu este deloc zgomotos si nu deranjeaza. Modelul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ si are un consum anual de 262 kw. Pentru protectia impotriva inundatiilor exista un sistem avansat AquaStop, dotat cu o tava colectoare la baza masinii cu intrerupator cu flotor, o valva de siguranta si un furtun de alimentare cu perete dublu.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Bosch SMS46KI04E este o masina de spalat ideala pentru o locuinta in care este nevoie de spalarea unei cantitati mari de vase. Cu dotari performante menite sa creasca eficienta si sa scada consumul, aceasata isi face treaba perfect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply