Bosch SMS46GI05E

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, pentru toate categoriile de electrocasnice. Vietile noastre devin astfel din ce in ce mai usoare. Bosch SMS46GI05E este o masina de spalat vase care aduce un ajutor imens in bucatarie. Vei avea impresia ca ai o echipa de majordomi care spala vasele pentru tine. (vezi disponibilitatea)

Bosch SMS46GI05E

Despre Bosch SMS46GI05E

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E are un design din inox si un aspect ultra modern. Stratul exterior de inox este antiamprenta, asa ca nu retine urmele. Panoul de control este dotat cu functii touch si are un ecran LCD, asa ca iti va fi foarte usor sa setezi programele de spalare. Modelul masoara 84,5 x 60 x 60 cm.

Bosch SMS46GI05E
Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E, 12 Seturi, 6 Programe, 60 cm, Clasa A++, Inox

Capacitatea de incarcare este de 12 seturi, iar interiorul este foarte bine organizat, astfel incat sa poti spala vase de toate dimensiunile. Ai la dispozitie doua cosuri spatioase din sarma, dotate cu rafturi pliabile. Vei putea astfel incadra si vase de dimensiuni mai mari (ex.tavi, platouri, oale). Vei avea la dispozitie si un cos suplimentar numit Vario, cos ce poate fi asezat in cel inferior pentru a face mai mult loc pentru tacamuri.

Despre Bosch SMS46GI05E

Despre Bosch SMS46GI05E

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

Bosch SMS46GI05E beneficiaza de un senzor de incarcare foarte performant, care detecteaza cantitatea de vase si nivelul de murdarie, adaptand apoi corespunzator setarile. Senzorul ajuta la spalarea eficienta si mai ales economica, evitand risipa de apa si curent.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Exista de asemenea si un sistem pentru dozarea detergentului, astfel incat costurile pentru detergent sa fie cu pana la 20% mai mici.

Bosch SMS46GI05E este o masina de spalat vase cu setari foarte usor de personalizat. Aceasta are 6 programe de spalare, 5 nivele de presiune si 5 nivele de temperatura. Rezultatele sale sunt astfel de fiecare data excelente. Programele de spalare includ unul normal, unul automat, unul intensiv, unul pentru pahare, unul silentios si unul bio/eco. Vei putea opta pentru un program automat sau setarea manuala. Pe ecranul LCD vei putea vedea timpul de spalare si timpul ramas.

Citeste si despre Electrolux ESF4660ROW

Bosch SMS46GI05E se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ si are un consum anual de 358 kw. Consumul este unul redus si va ajuta la economisire. Nivelul de zgomot este un aspect din ce in ce mai important pentru cumparatori. Din acest punct de vedere, masina de fata este un adevarat exemplu. Aceasta are un nivel de zgomot de doar 44 dB, fiind una dintre cele mai silentioase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Bosch SMS46GI05E este o masina de spalat vase foarte performanta, gata sa iti ia de pe umeri povara spalarii veselei. Un astfel de electrocasnic este ideal in orice familie numeroasa si in locuintele in care timpul este o resursa pretioasa. Masina spala foarte eficient orice tip de vesela si este economica, asa ca este un canditat perfect pentru a primi un loc in bucataria ta.