Bosch SKS51E28EU

Masina de spalat vase este un electrocasnic extrem de util, la care renunta insa multe familii, din cauza lipsei de spatiu. Producatorii au gasit insa solutia, prin intermediul masinilor compacte. Este vorba de un fel de mini masini, care au dimensiuni foarte mici si isi gasesc astfel loc chiar si in cele mai mici bucatarii. Bosch SKS51E28EU este un astfel de model.(vezi disponibilitatea)

Despre Bosch SKS51E28EU

Bosch SKS51E28EU este o miniatura a modelelor standard din serie. Masina de spalat vase pastreaza acelasi design elegant, de calitate superioara. Modelul este alcatuit din inox si este foarte modern. Avand dimensiunile de 45 x 55.1 x 50 cm, acesta isi va gasi loc pe blatul de bucatarie sau pe o masa.

Bosch SKS51E28EU
Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU, 6 Seturi, 5 Programe, 55 cm, Clasa A+, Argintiu

Usa este foarte usor de manevrat datorita manerului lung incorporat. Panoul de control se afla in partea de jos si este foarte simplu. Vei gasi 3 butoane intuitive, dintre care unul rotativ.

Despre Bosch SKS51E28EU

Spalare eficienta si economica

Citeste si despre Hansa ZWM476WEH

Interiorul este destul de generos, avand loc pentru 6 seturi de vase. Ca reper, masina Bosch SKS51E28EU poate spala vasele pentru 1-2 persoane. Cosul din sarma este usor de organizat, fiind prevazut de asemenea cu suporturi pentru tacamuri si cesti. Vei putea spala farfurii, castroane, pahare, cesti, tacamuri etc. Spatiul este destul de mic pentru a spala si oale sau tigai, dar acestea pot fi spalate separat. Poti dedica un program veselei obisnuite si unul vaselor de dimensiuni mai mari.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Bosch SKS51E28EU beneficiaza de un senzor avansat pentru detectarea incarcaturii. Acesta masoara cantitatea de vase si ajusteaza resursele folosite, ajutand astfel foarte mult economisire si evitarea risipei. Spalarea se face folosind doua brate curbate de pulverizare. Acestea sunt foarte eficiente si au doua nivele de putere.

Masina are 5 programe de spalare, cate unul pentru fiecare situatie comuna intalnita in bucatarie. Vei gasi un program rapid, unul pentru vase foarte murdare, unul pentru vase de zi cu zi, unul pentru un consum redus si unul pentru vase delicate. Exista de asemenea 5 nivele de temperatura. Vasele sunt spalate foarte eficienta, fara sa mai ramana urma de murdarie. Fiecare program se termina cu functia de uscare, vasele fiind astfel gata pentru servire. Masina preia toate sarcinile si te lasa sa te bucuri de timp alaturi de cei dragi.

Citeste si despre Electrolux ESF4710ROX

Bosch SKS51E28EU are un consum de clasa A+. Consumul este mic, atingand valoarea anuala de 174 kw. Consumul anual de apa este de 2240 de litri.

Ar mai fi de mentionat si faptul ca motorul este unul silentios, asa ca nu vei fi deranjat de programele de spalare. Nivelul maxim de zgomot este de 48 dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Bosch SKS51E28EU este o masina de spalat vase extrem de utila pentru bucatariile mici. In cazul in care ai nevoie de o mana de ajutor si nu ai un spatiu mare la dispozitie, modelul de fata este o alegere excelenta. Vei putea spala eficient si economic pana la 6 seturi de vase. Masina are dimensiuni foarte reduse si poate fi asezata pe blatul de bucatarie sau o masa. Pentru o investitie mica vei putea salva destul de mult timp.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply