Beko DFS28131X

Daca tu crezi ca este momentul sa investesti intr-o masina de spalat vase moderna si frumoasa, sa stii ca Beko DFS28131X este exact ceea ce cauti pentru locuinta ta! In continuare, iti voi prezenta motivele pentru care tu ar trebui sa achizitionezi acest model.(vezi oferta de AZI)

Beko DFS28131X

Despre Beko DFS28131X

Si, pentru ca te intereseaza desingul sau, vreau sa iti spun ca masina are o adancime de 60 de cm, o latime de 44.8 cm si o inaltime de 85 cm. Greutatea sa este de 40.5 kg si este disponibila intr-un argintiu placut.

Ceea ce trebuie sa mai stii despre Beko DFS28131X este faptul ca are o capacitate de incarcare de 11 seturi si un tablou electronic de comanda. Aceasta masina de spalat vase este perfecta pentru locuinta ta, fiind un model slim, foarte elegant.

Despre Beko DFS28131X

Principalele functii si programe

Citeste si despre Bosch HSG656XS1

Unul dintre programele pe care, cu siguranta, il vei aprecia, este Quick&Shine, care o sa iti ofere de fiecare data vase perfect curate si stralucitoare in doar 58 de minute, conditia fiind ca nivelul lor de murdarie sa fie unul scazut. AquaIntense este un alt program cu care este dotata masina Beko DFS28131X si care o sa iti curete extrem de bine acele vase foarte murdare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Bratul rotativ se poate invarti la un unghi de 180°, el gasindu-se in partea inferioara a masinii, exact in locul unde apa are o presiune mult mai mare. Un alt program pe care vreau sa ti-l prezint este cel Ultimate Glass Care 40° care a fost special creat pentru pahare. Ele sunt curatate cu multa finete la o temperatura de 40°, tu putandu-te bucura de pahare parfumate si stralucitoare, de fiecare data.

Daca te grabesti si iti doresti ca procesul de spalare sa aiba loc mai repede, ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi functia speciala Fast+, care iti va oferi vesela perfect curata intr-un timp semnificativ mai scurt decat celelalte programe ale masinii de spalat Beko DFS28131X.

Citeste si despre Electrolux EHF6241FOK

Si, daca tu ai farfurii extrem de murdare, poti selecta programul Intensive 70°, care foloseste apa foarte fierbinte pentru indepartarea murdariei de pe ele, indiferent de gradul ei. Daca tu ai copii mici, vei putea sa activezi optiunea Child-Lock prin care este redus accesul lor la panoul de comanda a masinii de spalat vase.

Ceea ce trebuie sa mai stii despre Beko DFS28131X este faptul ca face parte din clasa energetica A+++, avand un consum anual de energie electrica de 201 kWH, iar pe un ciclu de spalare, ea consuma 8.7 l de apa. Si, daca te intereseaza nivelul de zgomot pe care il face, sa stii ca este un model destul de silentios.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Beko DFS28131X este un model care, cu siguranta, iti va satisface toate cerintele casnice pe care tu si familia ta le aveti. Este o masina de spalat vase moderna, elaganta, special conceputa pentru o curatare perfecta a tuturor vaselor tale, indiferent de cat sunt acestea de murdare. Asadar, daca tu pui pret pe calitate si bun-gust, atunci, cu siguranta, vei investi in aceasta masina de la Beko!