Beko DIN25310

Una dintre cele mai bune investitii pe care le-ai putea face pentru tine si familia ta consta intr-o masina de spalat vase moderna. Daca vrei sa stii de ce modelul Beko DIN25310 este ceea ce tu ai nevoie, te invit sa citesti mai departe!(vezi oferta de AZI)

Beko DIN25310

Despre Beko DIN25310

Astfel, ceea ce ar trebui sa stii despre aceasta masina de spalat este faptul ca este perfecta pentru locuita ta, fiind un model complet incorporabil. De asemenea, are o capacitate de incarcare de 13 seturi si 4 trepte de temperatura. Tu vei putea selecta orice program doresti, din cele 5 disponibile, de pe un elegant panou electronic, complet integrat.

In ceea ce priveste dimensiunile lui Beko DIN25310, este important sa cunosti ca are o inaltime de 85 cm, o latime de 59.8 cm si o adancime de 55 cm. Cat priveste greutatea acestei masini de spalat, aceasta este de 34.2 kg.

Despre Beko DIN25310

Tehnologie Beko de ultimul tip

Citeste si despre Samsung MS23F301EAW

Daca ai vase foarte murdare, sa stii ca prin programul Intensive 70°, tu vei putea obtine rezultate impecabile, asa cum iti doresti. Masina le va spala la temperaturi ridicate, utilizand apa foarte fierbinte si in momentul clatirii lor. La polul opus, se afla programul 30°prin care Beko DIN25310 iti va spala foarte bine farfuriile si paharele la o temperatura scazuta, daca sunt usor murdare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Ceea ce ai sa apreciezi la masina aceasta de spalat vase este faptul ca a fost conceputa in asa fel incat ca impactul asupra mediului inconjurator sa fie minim. Astfel, Eco 50° va avea grija ca tu sa speli ceea ce doresti cu un consum mic de electricitate. In cazul in care te gandesti ca oalele tale nu vor scapa de mirosul intens si neplacut de mancare, trebuie sa stii ca Beko DIN25310 este dotata cu Prespalare vase, program special conceput ca sa indeparteze nu doar mirosurile, ci si murdaria.

Una dintre caractersiticile masinii de spalat este faptul ca permite si incarcarea acelor vase care au o dimensiune mai mare si asta datorita sistemului Acrobat. Prcatic, tu vei putea muta cosul superior pe oricare dintre cele 3 niveluri existente. Asadar, nu trebuie sa iti faci griji ca va trebui sa speli ceva la mana!

Citeste si despre AEG FFB53630ZW

Beko DIN25310 este dotata si cu un sistem de control al excesului de apa si tu sau cei din familie nu trebuie sa va faceti griji ca s-ar putea inunda bucataria. Acest sistem special are rolul de a controla cantitatea de apa necesara pentru fiecare spalare in parte.

Ceea ce trebuie sa mai stii despre masina de spalat vase Beko DIN25310 este faptul ca are un consum anual de apa de 3220l si, in ceea ce priveste consumul la o singura spalare, aceste este de 11.5 l apa. De asemenea, modelul face parte din clasa energetica A+, avand un consum de 1.03 kWh la un ciclu de spalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, tu ai toate motivele sa investesti in aceasta masina de spalat moderna si eleganta! Iti va fi extrem de comod si vei avea mult mai mult timp la dispozitie pentru tine si pentru cei dragi! Si, ce este mai important este faptul ca vei avea vase mereu impecabile!