Arctic DBI64A+

Daca pana acum nu v-ati cumparat o masina de spalat vase si vreti sa cumparati una, este o sugestie cat se poate de buna. Aceasta va poate scuti de o munca in plus, care nu va face placere sub nicio forma. Utilizand o masina de spalat vase, veti avea mai mult timp pentru activitatile care va plac, ceea ce reprezinta un mare plus.(vezi oferta de AZI)

Arctic DBI64A+

Despre Arctic DBI64A+

Insa, cu cat un model dispune de mai multe functii performante, cu atat acesta ofera rezultate mai bune. De asemenea, daca acesta este un model spatios veti putea spala mai multe vase o singura data. In plus, daca detine si o clasa de eficienta energetica moderna va veti bucura de economii din punct de vedere al consumului de curent electric. Un astfel de model care va poate oferi rezultate cat se poate de bune este Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+.

In ceea ce priveste partea exterioara a acestui exemplar trebuie spus ca este albul. In plus, despre acest model mai trebuie spus ca are si un panou de comanda de tip electronic, modern, care este integrat. Referitor la inaltimea aparatului trebuie spus ca este de 81.8 cm. In plus, are si o latime cu o dimensiune de 59.8 cm. Mai mult, este important de spus faptul ca acest dispozitiv are o greutate de 35.1 Kg.

Despre Arctic DBI64A+

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+ – despre caracteristicile pe care le are acesta

Citeste si despre Bosch SMS68PI01E

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+ este un exemplar de tip incorporabil, complet incorporabil. Referitor la capacitatea de incarcare pe care o detine acesta trebuie spus ca este de 14 seturi. Despre acest produs mai trebui spus si faptul ca include 5 programe, precum si 6 trepte de temperatura. Aceste pot fi setate in functie de gradul de murdarie pe care il au vasele respective. Cat despre tensiunea la alimentare a acestui exemplar trebuie spus ca este de 220 V si 240 V.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Mai mult, este necesar de spus si faptul ca acest exemplar are cateva programe importante, acestea fiind Economic, Intensiv, Rapid. In plus, acest detine si functii, precum incarcare la jumatate, aceasta fiind importanta pentru a fi mai eficienta.

Clasa energetica A+ este cea care va garanta un consum cat mai redus de curent electric, ceea ce este un mare avantaj intrucat aceasta nu va consuma mult curent electric. Dep[re eficienta energetica la uscare trebuie spus faptul ca apartine clasei A.

Citeste si despre Electrolux EKC66700OW

Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+ emite un nivel de zgomot de 48 Db. Referitor la consumul de apa la un ciclu de spalare trebuie spus ca este de 11 l, acesta find destul de bun.

De asemenea, necesar de precizat este si faptul ca acest model detine o capacitate destul de mare de incarcare, aceasta fiind de 14 seturi. In plus, acest dispozitiv are si un program special pentru spalarea rufelor, acesta fiind Eco 50, un program utilizat pentru vasele cu un grad de murdarie mediu.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Arctic DBI64A+ este un model de calitate ce va poate ajuta sa scapati de vasele murdare cat mai repede. Totul la un pret potrivit.