Bosch SMI46KS01E

O recomandare pentru a va bucura de vase mereu curate este o masina de splalat rufe, un model de calitate fiind Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS01E.(vezi oferta de AZI)

Bosch SMI46KS01E

Despre Bosch SMI46KS01E

Materialul din care este realizata cuva pe care o are acesta este inxoul, ceea ce inseamna ca aceasta va fi rezistenta in timp. In plus, culoarea carcasei exterioare este Alb/Argintiu. Privitor la inaltimea sa este necear de spus faptul ca este de 81.5 cm. Latimea unui astfel de dispozitiv este de 59.8 cm, iar ca adancime are 57.3 cm. Furtunul din dotarea acestui aparat este de 1.9 m, iar cablul are 1.75 m. Ca greutate, acesta are 37 Kg.

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS01E este un model partial incorporabil. Aceasta este de tip slim, avand si 6 programe care pot fi utilziate pentru a spala vasele in functie de necesitatile dumneavoastra. Referitor la puterea de care dispune aparatul trebuie spus ca este de 2400 W.

Despre Bosch SMI46KS01E

Despre partea interna a dispozitivului de spalat vasele – Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS01E

Citeste si despre Whirlpool WRIC 3C26

La alimentare, acest aparat are o tensiune de 220 V si 240 V. In plus, despre aceasta masina de spalat vase trebuie spus ca are si 3 cosuri pentru a aseza tacamurile care urmeaza sa fie spalate, astfel incat sa nu se imprastie in interiorul acesteia. Privitor la panoul de comanda pe care il are acest exemplar trebuie precizat faptul ca este electrocnic, acesta fiind semi-integrat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Despre programele sale trebuie spus ca sunt Rapid, Prespalare, Intensiv, Auto Economic, Clatire. Impotant de spus este si faptul ca acest aparat are functii importante, precum: Indicator timp ramas, Blocare acces copii, Sistem economisire energie electrica, Indicator sare, Filtru autocuratare, Senzor inundare. Mai detine si functii precum Indicator extra clatire, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil, Asistare dozaj detergent. De asemenea, are si pornire programabila pentru 24 h.

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS01E include si clasa energetica A++. Acest lucru reprezinta un avantaj intrucat veti fi scutiti de un consum crescut de curent electric. La uscare, acest exemplar detine clasa A. Referitor la nivelul de zgomot pe care il detine aparatul trebuie mentionat faptul ca este de 46 dB. Anual, consumul de energie al acestui dispozitiv este de 262 kWh. Consum de energie/ciclu de spalare este de 0.92 kWh. Anual, acest exemplar va avea un consum mediu anual de apa de 2660 l. Consum de apa/ciclu de spalare este de 9.5 l.

Citeste si despre Bosch SKS51E28EU

Cu VarioDrawer veti avea mai mult spatiu pentru tacamuri si pentru ustenstilele de mici dimensiuni, Astfel, aceasta da dovada de flexibilitate si va crea spatiu, astfel incat sa va puteti bucura de un spatiu potivit pentru locuinta dumnevoastra. Important de spus despre acest exemplar este faptul ca va asigura rezultate cat mai bune la spalare. In plus, detine si programe automate, acestea fiind potrivite pentru un consum de apa, o temperatura si un timp de clatire potrivit. Astfel, acestea vor fi regalte cat mai bine, astfel incat sa fie potrivit cu gradul de murdarie al vaselor.

Cu functia VarioSpeed Plus veti putea usca si spala vasele intr-un timp cat mai scurt. Asta va reduce cu pana al 66% durata de spalare a programului. Astfel, acesta va fi unul cat mai eficient.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS01E este un dispozitiv potrivit pentru spalarea vaselor. Pretul sau este unul acceptabil.