Bosch SMV46GX01E

O masina de spalat vase va va ajuta cat se poate de mult in bucatarie. Pentru a vedea acest lucru va recomandam un model de calitate, acesta fiind Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46GX01E.(vezi oferta de AZI)

Bosch SMV46GX01E

Despre Bosch SMV46GX01E

Acest dispozitiv are si o cuva care ste realizata din plastic, iar exteriorul acesteia este alb. Este important de spus si faptul ca acest model detine o inaltime de 81.5 cm. In plus, latimea sa este de 59.8 cm. Referitor la adancimea de care dispune acest model trebuie spus ca este de 55 cm. Din componenta aparatului nu lipseste nici furtunul, care are 1.65 m si 1.9 m. In plus, greutatea sa este de 35.077 Kg.

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46GX01E are o utilizare de tip rezidential. Acest exemplar este de tip rezidential, fiind si incorporabil. Mai mult decat atat, trebuie spus si faptul ca exemplarul are o capacitate destul de mare pentru a spala vasele, aceasta fiind de 12 seturi. Astfel, va puteti bucura de rezultate cat mai bune din acest punct de vedere.

Despre Bosch SMV46GX01E

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46GX01E – cateva aspecte despre partea tehnica

Citeste si despre Hansa FCEW68220

Privitor la programele pe care le are aceasta, trebuie spus faptul ca sunt in numar de 6, acestea putand fi folosite pentru a spala vasele asa cum va doriti. Despre treptele de temperatura de care dispune aparatul trebuie spus ca sunt de 5, astfel ca dumenvoastra veti putea seta treapta potrivita pentru a spala vasele in functie de gradul de murdarie al acestora. Mai mult, are si o putere de 2400 W.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Referitor la programele acestui exemplar trebuie spus ca sunt: Intensiv, Auto Economic, Delicat, Prespalare. In plus, mai are si functii, precum: Protectie impotriva inundatiilor, Indicator timp ramas, Functionare silentioasa, Indicator sare, Filtru autocuratare, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri.

Pornirea programbila de care dispune acest exemplar este de 24 h. Clasa energetica A++ de care dispune acest aaprat este cea care va va ajuta sa va bucurati de un consum de curent electric care va fi cat mai scazut. Acesta se va vedea la facturile de curent electric. La uscare, acesta va avea o clasa de tip A.

Citeste si despre Hansa BHGS63010

Este important de spus faptul ca Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46GX01E are un nivel de zgomot de 46 dB. Anual, acest aparat are un consum de energie de 258 kWh. Anual, acest model are un consum de energie la un ciclu de spalare de 0.9 kWh. Despre consumul mediu anual de apa trebuie specifica faptul ca este de 2660 l. La un ciclu de spalare, acest consum de apa este de 9.5 l.

EcoSilence DriveTM este un program care va va ajuta sa aveti un consum eficient, da si performanta. Acest model va avea grija de pahare avand un program special pentru acestea. Astfel, acesta va va oferi rezultate cat se poate de bune din acest punct de vedere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, putem spune despre acest exemplar ca va va oferi rezultate cat se poate de bune, fiind un model care dispune de tehnologii moderne care il vor dace potrivit pentru orice locuinta unde se gateste destul de mult. Pretul de care dispune acest aparat este unul cat se poate de bun.