Beko DIN26421

Achizitia unei masini de spalat vase va poate oferi mai multe avantaje decat v-ati gandit. Aceasta va ajuta sa spalati vasele atunci cand nu aveti timp sau chef si va ajuta sa va bucurati de un consum mai scazut de apa. Insa, pentru mai multe detalii despre un astfel de aparat va invitam sa descoperiti Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421. (vezi oferta de AZI)

Beko DIN26421

Despre Beko DIN26421

De asemenea, acest exemplar este slim si are o capacitate de incarcare foarte buna, aceasta fiind de 14 seturi. Despre programele pe care le detine aceasta este necesar de spus faptul ca sunt in numar de 6. Exemplarul detine 2 cosuri unde veti aseza vasele pentru a fi spalate. Culoarea acestui aparat electrocasnic este albul.

Despre panoul de comanda pe care il are acest model trebuie spus ca este unul integrat de tip electronic. Acest dispozitiv are o inaltime de 81.8 cm. Latimea acestuia este de 60 cm, iar adancimea masoara 55 cm. Greutatea dispozitivului este de 35.9 kg. Nu trebuie uitate nici programele pe care le are, acestea fiind Economic, Intensiv, Prespalare, Rapid, Auto, Extra clatire.

Despre Beko DIN26421

Ce caracteristici are Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421 ?

Citeste si despre Hansa BHCS38120030

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421 este un model care detine protectie impotriva inundatiilor, dar si un indicator pentru sare si cos pentru tacamuri.Trebuie precizat faptul ca acest model nu consuma mult intrucat detine clasa energetica A++, aceasta clasa fiind cea care va consuma putin curent electric, astfel ca va veti bucura de avantajul facturilor mai mici la curentul electric.

Vezi acum pret cu transport gratuit

La uscare, acest exemplar detine si clasa A. Nu trebuie uitat de spus nici faptul ca acest aparat are un nivel de zgomot de 46 dB. Anual, despre consumul de energie pe care il va avea acesta trebuie spus ca va fi de 266 kWh. La un ciclu de spalare, acest model are un consum de energie de 0.9 kWh.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421 are consum mediu anual de apa de 3080 l. Consum de apa/ciclu de spalare va fi 11 l. Mai mult decat atat, trebuie spus si faptul ca acest aparat dispune de inovatia TrayWash™. Aceasta va va lasa sa amplasati tavi in cosul inferior si una in cosul superior.

Citeste si despre Electrolux EGE6172NOK

In plus, aparatul include si easy fold plate. Acesta se refera la faptul ca suportii din cosul inferior pot fi pliati usor. Astfel veti avea mai mult spatiu in interior si pentru vasele mai mari. Tehnologia Steam Gloss® va avea grija de paharele si vasele pe care le veti spala cu ajutorul masinii de spalat vase.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421 este dotata cu un moto de tip PROSMART™INVERTER. Acest tip de motor ofera performante crescute si fiabilitate. De asemenea, va va permite un consum de energie si apa cat mai optim.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26421 este un produs care va va oferi rezultate bune in privinta spalarii vaselor. Scapti de curatarea acestora atunci cand aveti alte treburi de facut cu ajutorul acestui aparat modern. Acesta nu are un pret ridicat.