Bosch SPV25CX00E

Atunci cand nu stiti ce sa alegeti cand vine vorba despre alegerea unei masini de spalat rufe va putem oferi o sugestie. Este vorba despre Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV25CX00E.(vezi oferta de AZI)

Bosch SPV25CX00E

Despre Bosch SPV25CX00E

Cuva acestei masini de spalat vase este realizata din inox, iar culoarea aparatului este argintiul. Din punct de vedere al inaltimii pe care o are trebuie spus ca este de 81.5 cm. In ceea ce priveste latimea pe care o are este encesar de spus faptul ca este de 44.8 cm. Referitor la adancimea pe care o presupune este necesar de spus faptul ca este de 55 cm. Furtunul pe care il prezinta aceasta masina de spalat vase este de 2.05 m. In plus, prezinta si un cablu care este de 1.75 m.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV25CX00E este un model complet incorporabil. Acesta are o capacita te de 9 seturi, fiind destul de buna, precum si un numar de 5 programe care vor fi de ajutor pentru a-l folosi pe cel corespunzator pentru a spala vasele. Cele 4 trepte de temperatura sunt potrivite pentru a seta acea temperatura care sa corespunda gradului de murdarie care urmeaza sa fie spalate.

Despre Bosch SPV25CX00E

Care sunt trasaturile acestui model de masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV25CX00E care vor contribui la rezultate cat mai bune?

Citeste si despre Hansa BHGI31019

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV25CX00E are o putere de 2400 W. Ce mai trebuie stiut despre acest model este faptul ca are si un panou de comanda de tip electronic, iar stilul sau este integrat. Important de spus este si faptul ca acest model are programele: Intensiv, Auto, Economic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cat despre functiile pe care le prezinta acest dispozitiv trebuie spus ca sunt: Indicator terminare program, Indicator sare, Senzor inundare, Pornire programabila, Asistare dozaj detergent, precum si un senzor grad murdarie. Pornirea programabila a acestui aparat este de 3 h, 6 h ,9 h. O caracteristica important a de stiut despe acest aparat este faptul ca nu consuma mult, avand clasa energetica A+. La uscare, acest aparat are si clasa A. Privitor la nivelul de zgomot al exemplarului este important de stiut faptul ca este de 48 Db.

Acest aparat dispune de un consum anual de energie de 220 kWh. La un ciclu de spalare, acesta va fi de 0.78 kWh. Despre consumul mediu anual de apa trebuie spus ca este de 2380 l. Mai mult, consumul de apa/ciclu de spalare este de 8.5 l.

Citeste si despre Hansa FCCR58088

Pentru a fi la curent cu ce se intampla, acest model este dotat cu InfoLight, un spot de lumina care va va informa daca aceasta a terminat programul sau daca functioneaza. ActiveWater este tehnologia care va avea grija ca aparatul sa nu consume mult curent sau energie.

AquaSensor este acel program al acestui model care va ajusta cantitatea de apa astfel incat sa va bucurati de rezultate cat mai bune din punct de vedere al consumului de apa si energie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV25CX00E este un produs de calitate cu multe trasaturi bune care se va dovedi de un real folos in bucataria dumneavoastra.