Whirlpool WRIC 3C26

O masina de spalat vae este indispensabila in ziua de azi. Mai ales daca sunt genul de familie care gateste des acasa. Atunci cand aveti multe lucruri pe cap este necesara o masina de spalat vase care sa va scuteasca de munca in plus. Astfel ca, avem o recomandare pentru dumneavoastra din acest punct de vedere. Este vorba despre Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool WRIC 3C26

Despre Whirlpool WRIC 3C26

Culoarea pe care o are acest model este argintiul, o culoare potivita pentru orice bucatarie. Inaltimea pe care o include acest exemplar este de 82 cm, iar latimea sa include 59.5 cm. Dispune de o adancime de 55 cm, avand si un furtun cu o lungime de 1.5 m. Despre cablul pe care il are acesta trebuie spus ca este de 1.3 m. De specificat este si greutatea pe care o are acesta, fiind de 35.5 Kg.

Pe de alta parte, despre acest exemplar trebuie spus ca are si un panou de comanda de tip electronic, un panou care se foloseste usor, fiind integrat.

Despre Whirlpool WRIC 3C26

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 – despre specificatiile tehnice

Citeste si despre Hansa FCEX58210

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 este un model complet incorporabil. De asemenea, acest este de tip slim si are o capacitate destul de mare de incarcare, aceasta fiind de 14 seturi. Mai trebuie specificat si faptul ca acest exemplar detine si 8 programe de mare utilitate pentru spalarea vaselor, astfel ca il veti putea seta pe cel potrivit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 prezinta si programele: Economic, Rapid Prespalare si Intensiv. Acestea va vor ajuta sa va bucurati de rezultate cat mai bune atunci cand veti spala vasele.

Functiile pe care le are acest dispozitiv sunt: Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Indicator timp ramas, Functionare silentioasa Indicator sare. Acesta are si Filtru autocuratare, Pornire programabila, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil, Senzor grad murdarie. Acest model dispune de pornire programabila pana la 12 h.

Citeste si despre Hansa BOEI68472

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 este un model economic avand clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca nu va consuma mult curent electric. La uscare, acest model are o clasa de tip A. Despre nivelul de zgomot pe care il are acest model trebuie spus ca este de 46 dB. Referitor la consumul anual de energie pe care il are aparatul trebuie spus ca este de 266 kWh.

Consumul de energie/ciclu de spalare ala acestui model este de 0.93 kWh. Anual, acesta este de 2520 l. Despre consumul de apa/ciclu de spalare trebuie spus ca este de 9.5 l. Acest exemplar detine si tehnologia al 6 lea simt. Aceasta tehnologie va optimiza consumul de apa, energie, dar si timp. Astfel, cu ajutorul acestei tehnologii veti spala vasele intr-un mod economic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 reprezinta un exemplar care va va ajuta in ceea ce priveste spalatul vaselor. Pretul pe care il are acest model este unul potrivit. Merita sa investiti intr-un astfel de aparat electrocasnic pentru a fi scutiti de munca in plus.