Bosch SMV50E60EU

Cele care se afla in cautarea unei masini de spalat vase pentru a scapa de munca in plus este recomandat sa opteze pentru un model din gama Bosh. Mai exact, este vorba despre Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU care va poate oferi rezultate cat se poate de bune. (vezi oferta de AZI)

Bosch SMV50E60EU

Despre Bosch SMV50E60EU

Cuva pe care o are acest model este realizata din plastic, iar culoarea partii externe este alba. Inaltimea aparatului este de 81.5 cm, fiind destul de buna. Despre latimea pe care o are aceasta trebuie precizat ca este de 59.8 cm. In plus, mai are si o adancime de 55 cm. Nu trebuie uitat nici de greutate acestui aparat care este de 30.922 Kg.

Acest exemplar este complet incorporabil. Despre capacitatea de incarcare de care dispune dispozitivul trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de 12 seturi.

Despre Bosch SMV50E60EU

Ce informatii trebuie stiute despre Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU?

Citeste si despre Whirlpool ACWT 5G311/IX

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU include 5 programe, acestea fiind importante pentru a va bucura de o spalare a acestora cat mai buna. Despre treptele de temperatura ale acestui exemplar trebuie spus ca sunt in numar de 5, acestea putand fi setate in functie de necesitatile fiecaruia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Puterea pe care o are acest exempla este de 2400 W, aceasta fiind destul de buna. In plus, acest model detine si un panou de comanda care este de tip electronic, fiind integrat. De asemenea, aceasta masina de spalat rufe include si un furtun a carui lungime este de 1.65 m, 1.9 m. In plus, si cablul are o lungime de 1.75 m. Ca tip de programe, acest model include program pentru Prespalare, Intensiv, Economic.

Si asta nu e tot. Acest dispozitiv are si functii, precum: Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Indicator timp ramas, Indicator sare. De asemenea, are si programe, precum: Filtru autocuratare, Senzor de incarcare, Incarcare la jumatate, Cos pentru tacamuri. Acest model detine si pornire programabila, aceasta fiind de: 3 h, 6 h, 9 h.

Citeste si despre Candy CDP 2L1049W

Clasa energetica A+ este cea care defineste acest model din punct de vedere al consumului de curent electric. La uscare, acest exemplar detine clasa A. Ca nivel de zgomot, aparatul emite 48 dB. Anual, acest exemplar va avea un consum de 290 kWh. Despre consumul de energie al acestuia la un ciclu de spalare trebuie spus ca este de 1.02 kWh. De asemenea, acest exemplar are si un consum mediu anual de apa de 3360 l. La un ciclu de spalare, consumul va fi de 12 l.

Acest exemplar include si tehnologia ActiveWater. Aceasta tehnologie va face ca dispozivitul sa aiba un consum redus de energie si de apa. De asemenea, acesta va fi si mai performanta. In plus, despre aceasta tehnologie trebuie spus ca este inovatoare. Astfel, va veti bucura de un exemplar care va oferi rezultate cat se poate de bune din acest punct de vedere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV50E60EU este un exemplar care va va ajuta sa va bucurati de rezultate cat se poate de bune in ceea ce priveste spalatul vaselor. Pretul pe care il are aparatul este unul cat se poate de bun.