AEG FFB53630ZW

Bucataria poate sa insemne locul in care puneti in practica retetele preferate sau cele traditionale si pe care le faceau parintii sau bunicii vostri insa mai exista o latura a bucatariei ce poate fi importanta. Poate fi vorba si despre ceea ce inseamna curatarea vaselor pe car ele-ati folosit in procesul de gatit iar asta inseamna fie spalarea manuala sau poate alegerea unui model precum AEG FFB53630ZW.(Doar acum la reducere)

Despre AEG FFB53630ZW

O masina de spalat vase poate fi elementul care sa va ajute sa petreceti mai mult timp alaturi de prieteni si asta dupa ce ati servit impreuna o masa copioasa. AEG FFB53630ZW poate fi insa si elementul care sa va ajute in ceea ce priveste scaparea de vasele murdare dintr-un local.

Atat pentru o utilizare casnica cat si pentru o utilizare in cadrul unui local exista elemente care vor fi la fel de avantajoase insa trebuie sa vedeti acest acest lucru la AEG FFB53630ZW.

Despre AEG FFB53630ZW

Spalarea cu AEG FFB53630ZW face diferenta

Citeste si despre Hansa BHGI63100018

Putem sa comparam acest model cu situatia in care aveti de spalat vasele intr-un mod manual si asta inseamna cu siguranta un timp foarte mare de stat in bucatarie. Daca acest timp vine dupa ce deja ati stat destul pentru a pregati numeroase preparate atunci cu siguranta motivele pentru alegerea AEG FFB53630ZW sunt si mai multe.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Trebuie sa vedeti si o parte legata de ceea ce inseamna achizitia si aducerea acestui model in slujba voastra iar pretul de achizitie este primul element ce poate conta foarte mult. Dupa partea de pret ceea ce poate conta este spatiul de care dispune locuinta voastra si bucatarie in mod automat fiind un model ce masoara 85 cm inaltime, 60 cm in latime si 62.5 cm in adancime.

Cu o dimensiune ce poate fi putin mai mare decat a altor modele veti avea si cu siguranta posibilitatea de a spala mai mult iar valoarea exacta este de 13 seturi. Asezarea acestor seturi se poate face prin intermediul cosului reglabil pe inaltime insa suplimentar veti avea si un cos in care sa asezati tacamurile dar si un suport special epntru spalarea paharelor.

Citeste si despre Samsung MS23F301EAW

Avand in vedere cat si cum puteti spala nu mai trebuie sa spunem ca este vorba despre un model superior insa mai putem adauga si partea de consum de resurse. Veti avea in ceea ce priveste cantitatea de apa un consum de 2775l mediu anual dar veti avea si partea de energie ce atinge un nivel de 234 kWh/ an.

Pentru calitatea spalarii ceea ce aveti de vazut sunt cele 5 programe de care acest model dispune si intre care se afla cel automat, cel intensiv sau programul de spalare Bio/ Eco. Suplimentar putem sa trecem in revista si partea de tehnologie Sensorlogic, Sistemul AirDry, prezenta controlului electronic sau a nivelului maxim de zgomot de 44 dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cu siguranta sunt multe elemente ce trebuie avute in vedere cand vine vorba despre electrocasnicele pe care sa le aduceti in slujba voastra insa pozitionarea AEG FFB53630ZW in clasa de eficienta energetica A+++ nu face decat sa va ajute in luarea unei decizii avantajoase.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply