Gorenje GS66260X

Daca v-ati gandit sa cumparati o masina noua de spalat vase, trebuie sa va facem o propunere. Acesta este una performanta cu o capacitate mare si un consum redus de curent electric: masina de spalat vase Gorenje GS66260X.(vezi reducerile de AZI)

Despre Gorenje GS66260X

Aceasta masina de spalat vase are partea superioara detasabila, aceasta fiind destul de usor de utilizat. Masoara o latime de 60 cm, iar greutatea este de 54.5 kg. In ceea ce priveste culoare pe care o are aceasta masina de spalat vase trebuie spus ca este inoxul. De asemenea, dimensiunile (l x L x A) sunt de 84.8 x 60 x 59.6 cm.

O trasatura importanta a acestei masini de spalat vase este faptul ca detine o clasa de eficienta energetica performanta, care va va garanta un consum de curent electric redus. Acesta clasa este A+++. O alta caracteristica a acesteia ce trebuie precizata este aceea ca include 5 programe. Referitor la afisajul pe care il are aceasta, trebuie spus ca este de tip LED.

Despre Gorenje GS66260X

Masina de spalat vase Gorenje GS66260X � ce este important de stiut despre partea tehnica a sa

Citeste si despre Heinner HFSC-S50SW

Masina de spalat vase Gorenje GS66260X are o clasa de eficienta energetica la uscare de tip A. In privinta controlului este necesar de spus faptul ca este unul de tip electronic. In plus, mai dispune si de un cos reglabil pe inaltime, acesta fiind considerat accesoriul sau.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe de alta parte, masina de spalat vase Gorenje GS66260X este prevazuta cu functia de incarcare la jumatate. Este un model ce incoporeaza si functia de protectie inundatie, dar si un program intensiv pentru vasele care au nevoie sa fie spalate ceva mai bine. Capacitatatea de care dispune aceasta masina de spalat vase este de 16 seturi, ceea ce inseamna ca va asigura un numar destul de mare de spalare a vaselor. Aceasta masina de spalat vase ce apartine gamei Gorenje dispune si de un program rapid, precum si un program auto. Daca aveti nevoie ca vasele sa fie spalate mai repede, atunci puteti sa activati acest program, care isi va face cat mai bine treaba. Programarea intarziata a acesteia se poate activa intre 1-24 ore.

Masina de spalat vase Gorenje GS66260X are si un program Bio/Eco, care va contribui la o economisire a curentului si apei. Mai mult, acest model dispune de un program de prespalare, acesta fiind de mare utilitate.

Citeste si despre Beko DFN39430X

Nivelele de temperatura de care dispune aceasta masina de spalat vase sunt in numar de 5. Filtrul de autocuratare este de mare importanta, intrucat va pastra aparatul cat mai curat. De mentionat este si programul Aqua stop. Panoul de control pe care il are aceasta masina de spalat vase include functia de afisare a timpului ramas, aceasta fiind tila. De asemenea, la finalul programului, aceasta va va anunta printr-un indicator.

Cosul de tacamuri, dar si sita de autocuratare si compartimentul pentru sare sunt accesoriile pe care le are aceasta masina de spalat vase. Consumul este un aspect important care trebuie mentionat. Astfel, acesta are un consum anual de apa de 2660 l. De asemenea, consumul de apa l/ciclu este de 9.5 l. Consumul sau de energie este de 245 kW.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Gorenje GS66260X este o optiune buna penru cei care au multe vase de spalat si care nu vor ca aceasta sa consume mult curent electric. Tocmai de aceea, trebuie spus ca isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply