AEG FFB93700PM

Probabil ca de foarte mult timp, spălatul vaselor a devenit o munca foarte plictisitoare de care majoritatea membrilor familiei se feresc. Chiar daca exista in casa programul stabilit cu spalatul vaselor, la un moment dat tot se v-a intampla ca cineva sa nu mai respecte acasta regula nescrisa si sa trebuiască ca tu sa iei aceasta sarcina. Tocmai pentru a evita astfel de situatii, s-a inventat masina de spalat vase care cu siguranta a ajutat pe multi oferindu-le mai mult timp liber dar si a scapat pe multi de intrebarea care venea inevitabil dupa fiecare masa: „cine spala azi vasele?” Nu mai e necesar sa pui aceasta intrebare familiei tale, pentru ca de azi AEG FFB93700PM v-a putea spala vasele in locul tau. (vezi reducerile de AZI)

Despre AEG FFB93700PM

Cu siguranta atat tu cat si cei dindin casa ta v-or fi mai relaxati. Tot ce ai de facut este sa pui vasele in interiorul masinii si sa selectezi programul dorit, iar apoi te poti bucura de timp liber departe de chiuveta din bucatarie

Masina de spalat vase AEG FFB93700PM are un design modern. Datorita faptului ca este o masina incorporabila, aceasta v-a arata mult mai bine in bucătăria ta si v-a aduce un plus de eleganta mobilei tale. Culoarea s-a argintie se v-a face remarcata printre dulapurile mobilei tale.

Despre AEG FFB93700PM

Ajutorul tau de pret in bucătărie oricand, AEG FFB93700PM

Citeste si despre Hansa FCMW582109

Fiecare eveniment ne ramane in minte ca o amintire, mai mult sau mai putin placuta. Dar la sfarsitul fiecarui eveniment cu siguranta avem pe langa amintiri si o multime de vase si pahare murdare pe care, bineinteles trebuie sa le spalam. Din fericire cu AEG FFB93700PM, munca devine inzecit mai usoară, poti face toata munca mai repede cu un consum redus de energie, datorita clasei energetice A+++, masina de spălat vase consuma numai 241 kwh intr-un an.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Iar daca tot vorbeam de consum, ar fi bine sa amintim ca masina de spalat vase AEG FFB93700PM consuma in medie doar 3080 litri de apa pe an, in comparatie cu spalatul manual al vaselor cand folosesti in jur de 100 litri de apa odata, la acelasi numar de vase ca cel pe care il introduci in masina de spalat vase. Astfel poti economisi atat timp cat si banii pe care ii consumai pe factura la energie si la apa.

Masina de spălat vase, AEG FFB93700PM are o capacitate maxima de 15 seturi, opt programe de spălare care pot fi setate printr-o simpla atingere datorita modului de control electronic. Iar datorita afisajului digital v-eu stii mereu in ce stadiu de spalare se afla vasele tale.panoul de control iti indica timpul de spalare ramas, indicator sare si iti mai arata si atunci cand se termina programul. Din punct de vedere al eficienței, masina de spălat vase are clasa A atat ca eficienta de spalare cat si de uscare.

Citeste si despre Beko FSE62134DCR

Ai la dispozitie trei cosuri din care unul este reglabil pe inaltime, pentru a putea pune la spalat si vase mai inalte. Ca si accesorii mai ai si un cos pentru tacâmuri, un compartiment special pentru sare si un suport pentru pahare. Cu aceste accesorii munca ta v-a fi mult mai usoara.

Ca si programe de spalare pe care masina ti le pune la dispozitie, intalnim: programul intensiv, programul auto, programul rapid, programul Bio/Eco, ai posibilitatea de a seta si programarea intarziata de la 1 la 24 ore. Pentru ca sa te bucuri la maxim de relaxare, masina are si programul siguranta copii care blocheaza butoanele in timpul functionarii pentru a nu răspunde comenzilor in cazul in care cei mici umbla la masina.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Dupa numarul de caracteristici uimitoare pe care le are, masina de spălat vase are un pret pe masura, acesta costa in jur de 3500 lei, un pret potrivit pentru un ajutor eficient. Alege sa stai mai mult cu familia ta departe de vasele murdare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply