Bosch SPS45MI02E

Daca nu v-ati gandit cat de mult va poate schimba viata o masina de spalat vase, atunci va vaeti convinge achizitionand masina de spalat vase Bosch SPS45MI02E, fiind un model performant si de calitate. (vezi reducerile de AZI)

Despre Bosch SPS45MI02E

Latimea unui astfel de model este de 45 cm, fiind ceva mai mica fata de alte modele. Toate dimensiunile (l x L x A) sale sunt de : 84.5 x 45 x 60 cm. Are o greutate de 42 kg, iar culoare sa este inoxul.

Bosch SPS45MI02E
Masina de spalat vase Bosch SPS45MI02E, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Inox anti-amprenta

Daca va aflati printre cei care au de spalat un numar nu foarte mare de vase, acest model este tocmai bun intrucat detine o capacitate de spalare de 10 seturi. Pe langa acest aspect, trebuie mentionat de la inceput faptul ca acest model face parte din clasa de eficienta energetica A+.

Despre Bosch SPS45MI02E

Masina de spalat vase Bosch SPS45MI02E – lucruri tehnice de stiut

Citeste si despre Arctic AGDG5611DTLB

Masina de spalat vase Bosch SPS45MI02E beneficiaza si de un program intensiv cu 70o C. De asemenea, aceasta mai are si un program rapid pe care il puteti activa ori de cate ori veti avea nevoie de vase spalate cat mai rapid.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Programul auto pe care il are acest model este de 45 – 65o C. In plus, alt avantaj al acestei masini de spalat vase este acela ca detine programul Bio/Eco cu rol de economisire a apei si a curentului electric. Mai are si functia VarioSpeed, aceasta fiind cea despre care se stie ca functioneaza de 2 ori mai rapid fata de altele. Nivelurile de temperatura a apei acesteia sunt in numar de 4.

Pentru a va convinge de faptul ca acest model este unul de calitate trebuie mentionat functiile acesteia: EcoSilence Drive – motor cu tehnologie brushless (BLDC), DossageAssist – asistare dozaj detergent, Aqua Sensor sau senzorul de detectare a gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, consumului de apa si temperaturii. Afisajul acesteia este unul digital, iar programele sale sunt in numar de 5. La spalare, precum si la uscare, clasa de eficienta a acesteia este de tip A. Cosul sau este unul reglabil pe inaltime.

Citeste si despre Beko KMD3102W

Acest exemplar are si un sistem de protectie a paharelor si un circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare. Mai mult, detine si un sistem de spalare cu schimbator de caldura (Heat exchanger), Active Water hydraulic system, avand si brate de pulverizare. Nu trebuie uitat nici de sistemul DuoPower in cosul superior. Masina de spalat vase Bosch SPS45MI02E are si un indicator electronic al nivelului de umplere: solutie de clatire. Este prezent si filtrul de autocuratare, dar si conexiunea la apa calda. Aqua stop este o alta tehnologie a acestui exemplar. Despre panoul de control de care dispune aceasta, trebuie spus ca are functia de afisare a timpului ramas, precum si un indicator pentru sare.

Cosul pentru tacamuri, cel cu sistem Vario, dar si cele de tip lightsilver XXL sunt accesoriile acestei masini de spalat vase. Cat priveste consumul, trebuie mentionate cateva caracteristici. Astfel, in program Eco, consumul energetic al acestui model este de 0.78 kWh. Tot in program Eco, insa, privitor la consumul de apa, acesta este de 9.5 l. Anual, acest cosum de apa va fi de 2660 l, destul de potrivit pentru capacitatea sa. De asemenea, consumul de apa l/ciclu va fi de la 7 l in programul Auto 45 – 65o C. Anual, energia consumata va fi de 237 kWh. Are 46 dB ca nivel de zgomot.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Bosch SPS45MI02E se afla printre acele modele care au functii moderne si o capacitate mare. De asemenea, pretul sau este unul usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply