Beko DFN28422G

Oricine are nevoie mai devreme sau mai tarziu de o masina de spalat vase. Mai ales daca consuma putin curent electric si spala destul de multe vase. Acest lucru putem sa il spune si despre masina de spalat vase Beko DFN28422G.(vezi reducerile de AZI)

Despre Beko DFN28422G

Acest model are o culoare speciala, acesta fiind griul manhattan. Astfel, masina de spalat vase va arata tocmai bine indiferent de culoarea pe care o are incaperea.

De altfel, marimea de care dispune aceasta este destul de buna, astfel ca nu va trebui sa faceti prea mari eforturi in a-i gasi un loc in bucatarie. Acestea (l x L x A) sunt de 85 x 59.8 x 60 cm.

Despre Beko DFN28422G

Masina de spalat vase Beko DFN28422G – tehnologii, functii si alte trasaturi ale sale

Citeste si despre Heinner HMW-20MBKSS

Aceasta masina de spalat vase car include un afisaj de tip LCD apartine clasei de eficienta la uscare A. Are un control electronic care ii va conferi o modalitate mai usoara de a se utiliza. Este un model incapator, intrucat seturile pe care le are aceasta sunt in numar de 14, ceea ce reprezinta un mare plus.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase Beko DFN28422G este economa, avand clasa de eficienta energetica de tip A++ despre care este stiut faptul ca reduce consumul de curent electric. De asemenea, aceasta are 8 programe, fiind destul de bune. Aparatul incorporeaza si 3 cosuri, despre care trebuie stiut ca sunt reglabile pe inaltime.

Avand in vedere faptul ca acest model dispune de optiunea de incarcare la jumate, trebuie spus ca va reduce destul de mult consumul. Acest model ofera protectie pentru cei mici intrucat dispune de functia de siguranta pentru copii. Mai mult, in cazul in care avei nevoie ca masina sa isi termine programul mai repede puteti activa optiunea de program rapid, iar aceasta va spala vasele mai repede.

Citeste si despre Daewoo KOR-6M1BR

Desigur ca masina de spalat vase Beko DFN28422G are si un program auto, precum si programare intarziata. Incorporeaza si programul Bio/Eco, acesta fiind de mare ajutor. Nivelele sale de temperatura sunt destul de multe, acestea fiind: 35-40-50-60-65-70. Acest aparat electrocasnic are un motor de tip ProSmart Inverter, care este unul dintre cele mai bune. Alte tehnologii ale sale sunt: SteamGloss, AquaIntense, dar si Fast+.

Pentru a va orienta mai bine atunci cand trebuie sa luati vasele din masina de spalat, indicatorul de terminare al programului va va anunta ca este gata. Indicatorul pentru sare va inidca si el care este nivelul de sare din apa. Iar functia de afisare a timpului de spalare ramas va va informa cat timp a mai ramas pana cand vasele dumneavoastra vor fi gata. Precizam si compartimentul pentru sare unde veti putea aseza anumite vase. Acest model consuma 9.5 l/ciclu. Consumul de energie este de 266 kW, fiind un consum potrivit. Zgomotul emis de acest dispozitiv este de 43 dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Beko DFN28422G este exact ceea ce are nevoie o locuinta, astfel incat vasele sa fie mereu curate si pastrate ca noi. Aceasta poate spala un volum destul de mare de vase si poate reduce destul de mult consumul de curent electric. Toate acestea la un pret accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply