Candy CDP 2L1049W

Timpul pe care fiecare dintre noi il petrece in bucatarie tine de ce preferinte aveti in materie de gatit, poate depinde de nivelul de cunostinte pe care le aveti in ale gastronomiei insa poate depinde si de ce ajutoare aveti. Cum de regula prin stat in bucatarie inseamna murdarirea de vase trebuie avut in vedere si partea de spalare a vaselor iar asta inseamna poate apelarea la Candy CDP 2L1049W.(Doar acum la reducere)

Despre Candy CDP 2L1049W

Daca pana nu demult o masina de spalat vase poate parea un vis indepartat cu siguranta daca privim la ceea ce inseamna Candy CDP 2L1049W aceste lucruri nu mai sunt valabile. Veti avea beneficiul major de a scapa de tot ceea ce inseamna spalarea vaselor la mana dar si beneficiul de a castiga timp pentru alte activitati importante.

Pentru fiecare dintre noi motivele pentru care putem sa ne orientam catre un model Candy CDP 2L1049W sunt diverse si la fel pot fi si caracteristicile pe care le analizam in prima faza.

Despre Candy CDP 2L1049W

Spalat usor cu Candy CDP 2L1049W

Citeste si despre Bosch HBN431E6F

Pentru unele persoane conteaza nivelul de murdarire pe care il au vasele atunci cand se gandesc la un astfel de ajutor. Daca vorbim insa despre alegerea Candy CDP 2L1049W putem foarte usor sa vorbim si despre posibilitatea de a spala orice fel de grasime, orice fel de murdarie dar si de a avea vase, curate, igienizate si uscate intr-un timp mult mai scurt si fara efort.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru a va ajuta de prezenta acestui model trebuie sa ii faceti loc in bucatarie sau in incaperea unde doriti si asta pentru ca masoara 85 cm in inaltime, 45 cm in latime si 60 cm in adancime. Gabaritul insa nu este singurul element de luat in calcul pentru partea de instalare ci conteaza si partea de incarcare frontala si de asezare a vaselor.

La gabarit insa putem sa ne raportam si atunci cand vine vorba despre cat de multe vase puteti spala cu ajutorul acestui model. Faptul ca vine cu o capacitate de incarcare de pana la 10 seturi inseamna ca poate fi exact ceea ce aveti nevoie si pentru partea de utilare a unei bucatarii ce deserveste un local, pensiune sau de ce nu un camin.

Citeste si despre Beko FSM65330DAS

Cum se poate intampla ca partea de functionare sa fie la sfarsitul unei zile putem sa vedem rolul acestui model in prisma nivelului de zgomot pe care il poate produce si care poate fi de pana la 47dB.

Cat de mult spala am vazut insa trebuie sa vedem si cum spala iar asta inseamna acordarea unei atentii la partea de programe si functii disponibile. Veti avea posibilitatea de a alege unul dintre cele 5 programe disponibile iar ca si functii putem vorbi despre protectia la inundatie, despre programarea intarziata dar si despre o functie Aqua Stop.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Fiind vorba cu siguranta despre un model din gama moderna vom avea de pus in valoare si caracteristici ale Candy CDP 2L1049W precum indicatorul de terminare al programului sau partea de eficienta energetica specifica clasei A++ datorita unui consum mediu anual de 207 kWh.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply