Whirlpool WIO 3T133 DEL

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL este modelul de care poate sa se foloseasca orice familie care isi doreste sa aiba scape de spalatul vaselor. (ACUM la reducere)

Whirlpool WIO 3T133 DEL

Despre Whirlpool WIO 3T133 DEL

Culoarea pe care o are aceasta masina de spaalt vase este argintiul, o culoare ce se potriveste de minune in orice bucatarie. Cat despre panoul de comanda pe are il detine aceasta tebuie spus ca este unul de tip electronic, ceea ce inseamna ca se aceasta va functiona cat mai repede si cat mai bine. Stilul acestui panou de comanda este unul integrat.

NEI 60NE5000
Televizor LED Nei, 152 cm, 60NE5000, Full HD

Acest model are o inaltime de 82 cm, care este una destul de buna. Precizam despre latimea pe care o are aceasta faptul ca este de 60 cm. De luat in considerare este si faptul ca acest model are o adancime de 55.5 cm. Cat despre greutatea pe care o include acest model trebuie spus ca este de 35.5 Kg.

Despre Whirlpool WIO 3T133 DEL

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL este un model complet incorporabil.

Citeste si despre Hansa FCCW69209

De asemenea, aceasta este slim, ceea ce inseamna ca aceasta se poate aseza si in locuri ceva mai reduse din punct de vedere al dimensiunilor. In ceea ce priveste capacitatea de incarcare trebuie spus ca aceasta este de 14 seturi despre care trebuie spus ca veti putea spa destul de multe vase pentru intreaga familie. Astfel, daca faceti parte dintr-o familie numeroasa si aveti multe vase de spalat va puteti baza de masina de spalat vase care are o astfel de capacitate care este una destul de mare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Precizam si faptul ca aceasta are 10 programe pe care le puteti folosi pentru a va spala vasele. Despre temperatura acesteia trebuie spus faptul ca include 4 trepte, care sunt de mare importanta pentru a seta acea treapta care este importanta pentru ca vasele dumneavoastra sa fie curatate la o temperatura corespunzatoare.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL are cateva programe destul de importante pentru spalarea vaselor. Acestea sunt: Intensiv, Rapid, Delicat, Clatire, Prespalare, Eco clean. Avand in vedere faptul ca benecifiaza de functii destul de moderne, putem pune faptul ca aceasta isi va face treaba asa cum trebuie. Este vorba despre functia de Auto-curatare, Indicator terminare program, Indicator timp ramas, Indicator sare, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil. Necesar de precizat este faptul ca acest model are si o p[ornire programabila care dureaza pana la 12 h.

Citeste si despre Electrolux EGT6342YOK

Clasa energetica A+++ este care va va oferi un consum redus de curent electic, ceea ce inseamna ca facturile la curent electric vor fi unele cu un consum cat se poate de redus. Despre eficienta la uscare a acestui produs trebuie spus ca este de tipul clasei A. Zgomotul pe care il produce este de 43 dB, acesta fiind unul usor scazut. Despre consumul anual de energie pe care il are acest model trebuie spus ca este de 238 kWh. Insa, la un ciclu de spalare, acesta este unul destul de redus, acesta fiind de 0.82 kWh. Consumul mediu anual de apa pe care il include este de 9.5 l.

Tehnologia PowerDry este cea care sta la baza acestei masini de spalat, fiind cea care va oferi rezultate cat se poate de bune, avand in vedere faptul ca foloseste sistemul de ventilatie 3D. Acesta va extrage aburul din interiorul masinii de spalat vase astfel incat acestea sa se usuce cat mai bine. Astfel, nu va mai fi nevoie ca acestea sa fie sterse cu prosopul pentru a fi uscate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL este un produs care isi merita banii avand in vedere eficienta de care da dovada. Pretul este unul potrivit.