Electrolux KGS6436SX

Pregatirea mancarurilor nu este un proces complex daca alegi retete care sa ti se potriveasca, ingrediente care sa le faca delicioase si intrumentele potrivite care sa te ajute sa le prepari. Astfel, in acest material va prezentam un ajutor de nadejde. Mai precis, este vorba despre plita incorporabila Electrolux KGS6436SX, un produs demn de apreciat de catre cei aleg produse din gama Electrolux. (cea mai buna oferta AICI)

Electrolux KGS6436SX

Despre Electrolux KGS6436SX

Acest model are o forma usor retro, insa in acelasi timp moderna. Fiind vorba de un model incorporabil, plita se poate integra usor in mobilierul de bucatarie. Utilizatorii apreciaza acest gen de dispozitive, mai ales in cazul bucatariile moderne, al caror mobilier este special proiectat pentru a incorpora plite si cuptoare. Liniile drepte sunt cle ecare denota seriozitate si fac din acest model de plita unul usor de gestionat.

Panasonic TX-55EX600E
Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55EX600E, 4K Ultra HD

Modul sau de alimentare este deopotriva economic si usor de gestionat. Mai precis, vorbim de o alimentare pe baza de gaz. Acest lucru ajuta utilizatorii sa prepare usor alimente, sa le incalzeasca sau sa le fiarba.

Despre Electrolux KGS6436SX

Plita incorporabila Electrolux KGS6436SX – cand ai nevoie de o plita buna, alege Electrolux

Citeste si despre Hausberg HB-003AB

Din punct de vedere al numarului de arzatoare, in cazul acestei plite vorbim de 4. Este vorba, mai exact, de 4 zone de gatit ideale pentru a fierbe, incalzi sau prapara mancaruri. Dintre acestea, unul dintre arzatoare este de tipul Wok. Acest lucru inseamna un model foarte rapid care ii ajuta pe utilizatorii modelului Electrolux KGS6436SX sa economiseasca timp.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dispozitivul beneficiaza de aprindere electrica, fapt care faciliteaza folosirea sa. Mai precis, printr-o simpla apasare de buton se poate rezolva aprinderea ochiurilor plitei. Acestea sunt inconjurate de flacari suficient de puternice incat sa diminueze considerabil procesul de gatit.

Iar pentru cei care se tem de aprinderea pe baza de gaz, avem o veste linistitoare. Datorita sistemului de siguranta, in cazul acestei plite vorbim de o aprindere fara griji. Iar daca cumva flacara se stinge, atunci utilizatorul nu trebuie sa se teama ca plita ar putea exploda. Intervine sistemul de siguranta despre care va vorbeam si flacara este tinuta sub control.

Citeste si despre Arctic ARSGN64121SL

Gratarul de fonta confera sustinere pentru toate tipurile de vase,a stfel incat acestea sa nu se dovedeasca foarte grele, chiar daca sunt incarcate cu alimente. Dincoilo de asta, Electrolux KGS6436SX este dotat cu suporturi de tipul BriodgeBurner, durabiile si stabile. Vasele nu se rastoarna si nici nu sunt usor de doborat.

Mai mult decat atat, producatorii modelului Electrolux KGS6436SX stiu ca utilizatorilor le place sa aiba controlul dispozitivelor pe care le folosesc. Astfel, acesta permite un control deplin al flacarii, astfel incat aceasta sa regleze dupa bunul plac intensitatea acesteia. Desi plita este rapida, uneori, este recomandat ca mancarurile sa se gateasca la foc mic. Sunt mai delicioase si mai bine facute.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pret, nu putem spune ca este unul mare. Este un pret decent, pentru o plita care se integreaza armonios in bucatarie. Ceea ce lipseste insa, produsului, este o functie de blocare, astfel inat ea sa nu poata fi folosita de catre copii, fara acordul si atenta supraveghere a parintilor.