Whirlpool WKIO 3T123 6P

Utilizarea unei masini de spalat vase vine cu multe avantaje pentru cel care o foloseste. Dintre acestea fac parte eficientizarea timpului si o mai buna spalare. Daca nu ati folosit pana acum, este momentul sa folositi un astfel de produs pentru a fi mai eficienti in bucatariadumneavoastra. Pentru a vedea rezultate bune va recomandam Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P.(ACUM la reducere)

Whirlpool WKIO 3T123 6P

Despre Whirlpool WKIO 3T123 6P

Un astfel de model este de culoare alba, aceasta fiind o culoare despre care trebuie spus ca se va integra destul de bine in interiorul decorului bucatariei dumneavoastra. Prezinta si un panou de comanda integrat de tip mecanic. Avand o inaltime de 82 cm, acesta se va putea aseza in locul pe care il doriti.

Panasonic TX-58DX730E
Televizor LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX730E, 4K Ultra HD

Referitor la latimea sa trebuie specificat faptul ca este de 60 cm, fiind o latime destul de buna. Mai mult decat atat, trebuie spus si faptul ca acest exemplar detine si o greutate de 35.5 Kg.

Despre Whirlpool WKIO 3T123 6P

Cateva informatii necesare de stiut despre componenta acestui model de Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P

Citeste si despre Electrolux EKG51154OW

Acest model complet incorporabil este tip slim, acest lucru insemnand ca se poate aseza in locuri ceva mai inguste. Un lucru important atunci cand vine vorba despre o masina de spalat vase este capacitatea sa, astfel ca, trebuie mentionat faptul ca aceasta are o capcitate destul de buna, aceasta fiind de 14 seturi. Astfel, putem preciza faptul ca este un exemplar dispune un volum destul de mare pentru a spala vasele de care aveti nevoie. Ce mai trebuie specificat despre aceasta masina de spalat vase incorporabila este faptul ca are 10 programe pe care le puteti folosi pentru a spala vasele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P este prevazuta cu cateva programe destul de bune, acestea fiind: intensiv, prespalare, dar si Eco clean. Utilizand aceste programe veti putea spala vasele cat mai bine.

Acestui model ii revin si cateva functii utile pe care le veti putea folosi, acestea fiind: Indicator sare, Pornire programabila, Incarcare la jumatate, precum si un cos superior ajustabil. Despre acestea trebuie spus ca vor fi folositoare oricand pentru o spalare eficienta.

Citeste si despre Serreno Ser 5603R/G1

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P include clasa energetica A++. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru face referire la faptul ca veti avea un consum de curent electric redus, ceea ce inseamna ca nu veti mai da multi bani pe consumul de curent electric.

Anual, consumul de energie al modelului de Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P este de 265 kWh, fiind unul destul de scazut. La un ciclu de spalare, acesta are un consum de 0.82 kWh. Consum mediu anual de apa al sau este de 1680 l. Consumul de apa/ciclu de spalare este de 6 l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P este un produs care se face remarcat prin rezultatele pe care le poate oferi intr-o bucatarie unde se gateste destul de multa, iar vasele pentru a fi spalate sunt destul de multe. Aceasta nu are un pret prea mare.