Whirlpool WIC 3C23 PEF

De ce sa mai pierdeti timpul cu spaalrea vaselor cand s-a inventat masina de spalat vase? Aceasta va este de mare ajutor, iar un exemplar care isi va face treaba asa cum trebuie este Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF.(ACUM la reducere)

Whirlpool WIC 3C23 PEF

Despre Whirlpool WIC 3C23 PEF

Culoarea acesteia este albul despre care trebuie spus ca se va potrivi de minune in locuinta dumneavoastra. Dincolo de acest lucru, mai trebuie mentionat si faptul ca are o inaltime de 82 cm. Este un produs a carei latime este de 59.5 cm. Despre adancimea pe care o masoara trebuie spus ca este de 57 cm. Greutate pe care o include acest exemplar este de 37.5 Kg.

Philips 55PUS6412
Televizor LED Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS6412/12, 4K Ultra HD

O trasatura importanta este aceea ca acest model are 8 programe potrivite pentru a spala vasele dumneavoastra. De precizat este si faptul ca acest model are si un furtun cu o lungime de 15 cm. In plus, ii mai revine si un cablu cu care se alimenteaza la curentul electric, acesta avand o lungime de 13 cm.

Despre Whirlpool WIC 3C23 PEF

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF – aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti

Citeste si despre Whirlpool WBC 3B19 B

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF este un model tip slim despre care trebuie precizat faptul ca ofera numeroase avantaje din acest punct de vedere, cum ar fi plasarea sa in locul dorit. Despre panoul de comanda pe care il are trebuie precizat ca este unul eletronioc despre care trebuie precizat ca este usor de folosit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF este destul de utila din punct de vedere al capacitatii intrucat veti putea spala multe vase. Mai exact, acesta are o capacitate de 14 seturi. Aceasta capacitate va ofera posibilitatea de a de a spala destul de multe vase, astfel incat sa scapati de munca in plus.

Tipul programelor de spalare incorporate de aceasta masina de spalat vase sunt: Prespalare, Delicat, Eco clean, Intensiv. De specificat sunt si functiile acestui aparat electrocasnic: Indicator sare, Pornire programabila, Cos superior ajustabil, Protectie impotriva inundatiilor. Despre functia de prespalare trebuie spus ca este utila pentru a o utiliza inainte de spalarea vaselor propriu-zisa, aceasta fiind numita si operatiunea de inmuiere. Programul delicate este folositor pentru a spala vasele care sunt mai fragile, cum ar fi paharele.

Citeste si despre Electrolux EKG51351OX

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF include clasa energetica A++. Aceasta va oferi un consum redus de curent electric, astfel ca, nu trebuie sa va fcaeti griji din acest punct de vedere.

La uscare, eficienta energetica este de tipul clasei A. Acest lucru inseamna ca nu veti avea un consum ridicat nici la acest capitol. Este important de spus faptul ca aceasta masina de spalat rufe nu emite un zgomto puternic, acesta fiind de 43 db. Privitor la consumul anual de energie trebuie spus ca acesta va fi de 266 kWh, un consum destul de scazut. Apa consumata de catre aceasta masina de spalat vase masoara 9.5 l/ciclu de spalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIC 3C23 PEF este o optiune cat se poate de buna pentru spalarea vaselor. Pretul sau este convenabil.