Whirlpool ADG 522 IX

Sigur te-ai saturat de spalatul vaselor. Este momentul sa apelezi la Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX care sa te scape de aceasta activitate neplacuta.(ACUM la reducere)

Whirlpool ADG 522 IX

Despre Whirlpool ADG 522 IX

Culoarea acestei masini de spalat vase este argintiul despre care putem spune ca se va asorta destul de bine interiorului bucatariei. Mai mult, este necesar de spus si faptul ca aceasta include si un panou de comanda care este de tip electronic, ceea ce inseamna ca se va controla usor. Acest panou de comanda are un stil semi-integrat.

Whirlpool ADG 522 IX
Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX, 6th Sense, 8 programe, 10 seturi, 45 cm, Clasa A++

Aceasta masina de spalat vase are o marime potrivita. Inaltimea sa este de 82 cm, iar latimea masoara 45 cm. Ca adancime, aceasta are 57 cm. De precizat este si greutatea produsului, care este de 30.5 Kg.

Despre Whirlpool ADG 522 IX

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX – caapcitate, eficienta si functii

Citeste si despre Bosch HKS59D250

In primul rand, este important de spus faptul ca aceasta masina de spalat vase este partial incorporabila, avand o utilizare de tip rezidential. De asemenea, aceasta este de tip slim, acesta fiind un luxru important din punct de vedere al asezarii sale.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Este un exemplar care are o capacitate de 10 seturi, acesta fiind util intrucat va va ajuta sa spalati destul de multe vase. Precizam faptul ca acest model are si 8 programe pentru o mai buna spalare a vaselor dumneavoastra.

Puterea cu care functioneaza acest model este si ea de 1900 W. In plus, tensiunea la alimentare de care dispune acest exemplar este de 220 V – 240 V. Cat priveste cosurile unde vor fi asezate vasele trebuie spus ca sunt in numar de 3. Materialul cuvei acestei masini de spalat este inoxul, un astfel de material fiind rezistent in timp. Si materialul din exterior este unul rezistent, acesta fiind tot inoxul. Furtunul din dotarea acestei masini de spalat vase este de 1.5 m. Contine si un cablu pentru alimentarea la curent electric, acesta fiind de 1.3 m.

Citeste si despre Arctic UAG5612DTTLX

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX beneficiaza si de programele Rapid, Intensiv, Eco clean. Functiile pe care le incorporeaza sunt cele care ii confera o utilitate destul de mare. Acestea sunt: Protectie impotriva inundatiilor, Indicator timp ramas, Indicator sare, Pornire programabila, Cos superior ajustabil. Despre pornirea programabila pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 24 h.

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX este un model care va garanteaza un consum redus de energie, avand in vedre faptul ca are o clasa de eficienta energetica performanta, aceasta fiind clasa energetica A++. La uscare, clasa de eficienta este A. Despre zgomot trebuie specificat faptul ca este de 43 Db. Anual, consumul de energie este de 211 kWh, acesta fiind unul destul de redus. La un ciclu de spalare, acest consum este de 0.74 kWh. Intr-un an, aceasta masina de spalat vase are un consum de 2 520 l, iar la un ciclu de spalare este de 9 l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX detine caracteristici destul de bune din punct de vedere al consumului de curent electric, al capacitatii de spalare, precum si altele. Pretul sau este unul destul de bun.