Electrolux ESI8730RAX

Cautati o masina de spalat vase buna? Avem o oferta pentru dumneavoastra. Aceasta este Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX, un model care merita toti banii.(ACUM la reducere)

Electrolux ESI8730RAX

Despre Electrolux ESI8730RAX

Din punct de vedere al dimensiunilor trebuie mentionat faptul ca are o inaltime de 81.8 cm, iar latimea este de 60 cm. Despre adancimea pe care o are acesta trebuie spus ca este destul de buna, fiind de 57 cm.

Culoarea exteriorului acestei masini de spalat vase este argintiul. Tipul panoului de comanda din componenta sa este de tip electronic, acesta fiind un panou modern si semi-integrat.

Despre Electrolux ESI8730RAX

Detalii importante despre Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX

Citeste si despre Bosch SMS46KI04E

Pe de o parte, despre aceasta masina de spalat vase trebuie specificat faptul ca este partial incorporabila si are o capacitate destul de mare. Mai exact, este vorba despre o capacitate de 15 seturi. Astfel, putem mentiona faptul ca aceasta masina de spalat vase este potrivita familiilor care gaătesc destul de mult. Astfel, vă veți putea bucura de o capcitate destul de mare de vase pe care aceasta masina le va spala.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX este dotata cu 6 programe pregatite sa spele vasele cat mai bine. Aceasta mai are si 5 trepte de temperatura pe care le veti utiliza pentru a spala vasele cat mai bine. Astfel, in functie e vasele pe care le veti spala veti putea seta treapta corespunzatoare pentru spalarea vaselor. Desigur ca, aceasta include si un furtun a carui lungime este de 1.6 m.

Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX are si cateva programe eficiente in privinta spalarii vaselor, acestea fiind: Intensiv, Eco clean, Auto, Rapid. Mai multe, trebuie specificate si functiile pe care le incorporeaza si care au o contributie semnificativa curatarea vaselor intr-un mod cat mai eficient. Acestea sunt: Indicator timp ramas, Indicator sar,e Senzor de incarcare, Indicator extra clatire, Cos superior ajustabil. Despre pronirea programabila pe care o are acest exemplar trebuie spus ca este de doua feluri, 24 h si 1 h.

Citeste si despre Hansa FCCX59209

Un mare atu cu care se prezinta acest model este cel referitor la consumul de curent electric, care este unul cat se poate de redus. Este vorba despre un model care are o clasa de eficienta energetica de tipul A+++, cu un consum de curent scazut. La uscare, eficienta energetica este de tipul clasei A.

Este un model care un zgomot al carui nivel este de 42 db. In ceea ce priveste energia consumata de catre acest aparat electrocasnic trebuie spus ca este de 241 kWh anual. In schimb, la un ciclu de spalare, acest consum este de 0.857 kWh. Cat despre consumul mediu de apa pe care il are acesta trebuie mentionat ca este de 3080 l. In urma unui ciclu de spalare, acest consum este de 11 l. FlexiWash este acel program pe care il are aceasta masina de spalat ce include setari pentru cosurile inferior si superior pentru a spala vasele cat mai bine.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX este o optiune care merita sa o aveti in bucataria prin prisma caracteristicilor pe care le are. Totul la un pret bun.