Electrolux ESL8820RA

Pentru a avea mai mult timp pentru dumneavoastra si pentru activitatile care va fac placere cu adevarat este recomandata o masina de spalat vase. Aceasta nu este scumpa si se ocupa intr-un mod cat mai eficient de vasele murdare. Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL8820RA este un astfel de model.(ACUM la reducere)

Electrolux ESL8820RA

Despre Electrolux ESL8820RA

Este de culoare argintie, aceasta fiind o culoare destul de placuta. Un detaliu referitor la panoul de comanda pe care il are acest model este faptul ca acesta este electronic si integrat. Inaltimea pe care o masoara acest model este de 81.8 cm. Mai mult, include si o latime destul de buna, aceasta fiind de 60 cm. Ca adancime, este destul de potrivita, aceasta fiind de 55 cm.

Sistemul PerfectFit  este cel caruia se datoreaza integrarea sa in mobilierul bucatariei dumneavoastra a acestei masini de spalat vase. O functia importanta detinuta de aceasta este Functia TimeBeam, cea care va va oferi informatiile de care aveti nevoie.  

Despre Electrolux ESL8820RA

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL8820RA – cum se prezinta aceasta

Citeste si despre Whirlpool AKP 738 NB

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL8820RA reuseste sa va convinga prin capacitatea pe care o are, aceasta fiind de 15 seturi. Astfel, nu veti mai intampina probelem referitoare la spalarea vaselor. Acest model este complet incorporabil si se mandreste cu 7 programe, ce va vor ajuta sa scapati de murdaria de pe acestea. Necesar de specificat sunt si treptele de temperatura, acestea fiind de 5.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL8820RA are o tensiune la alimentare de 220 V – 240 V. Locul unde veti putea aseza vasele pentru a fi spalate este reprezentat de cele 2 cosuri. Cat despre cablul pe care il are, trebuie spus ca este de 1.6 m.

Mai mult decat atat, aceasta asina de spalat vase ce apartine gamei Electrolux mai are si programe destul de bune: Clatire, Auto, Eco clean, Intensiv, Delicat, Rapid.

Citeste si despre Arctic ARXG64120SX

Functiile care ajuta la functionarea optima si va oferi rezultatele dorite, acestea fiind: Oprire automata, Indicator timp ramas, Uscare, Indicator sare, Senzor inundare, Cos superior ajustabil. Pentru a va fi si mai de folos, acest model are clasa energetica A+++ in privinta consumului de curent electric. Astfel, nu se mai pune la indoiala faptul ca detine va avea un consum redus de curent electric. Pornirea sa este programabila, aceasta putand fi realizata pana la 24 h.

Uscarea pe care o realizeaza are clasa de eficienta A. Un alat avantaj cu care vine acest model este nivelul de zgomot, acesta nefiind unul crescut, de 39 db. Si pentru ca vorbim despre eficienta energetica, trebuie spus faptul ca acesta va avea anual un consum de 241 kWh. Despre ciclul de spalare este important de spus ca va avea un consum de energie care va fi de 0.85 kWh. Anual, cel de apa va fi de 3080 l, iar la un ciclu de 11 l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, acest model, Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL8820RA, respecta multe dintre caracteristicile pe care ar trebui sa le aiba un aparat electrocasnic ce se ocupa cu spalatul vaselor, fapt care il face sa isi merite banii. Pretul acestui exemplar este convenabil.