Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL

Te-ai saturat sa sati ore intregi sa cureti plita sau aragazul pentru ca seacesta se zgarie destul de usor si ramane plin de pete dupa fiecare murdareste. Noi iti oferim o alternativa mai buna, respectiv o plita moderna, care detine o tehnologie ce va va scuti de munca in exces. Recomandarea noastra este plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL

Despre Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL

Butoanele pe care le include aceasta plita sunt asezate frontal. De asemenea, alimentarea acesteia se realizeaza pe baza de gaz, fiind utila pentru o familie unde se pastreaza gatitul alimentelor pe baza de gaz. De specificat este faptul ca include un material destul de puternic, acesta fiind inoxul, despre care trebuie precizat ca este un material destul de puternic.

Marimea sa este una destul de potrivita, dimensiunile (IxLxA) fiind de 4.1 x 59 x 51 cm. In plus, dimensiunile nisa sunt si ele de 3.8 x 56 x 48 cm. Design-ul este de tip modern, astfel ca aceasta se va incadra de minue in atmosfera bucatariei dumneavoastra.

Despre Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL

Plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL – informatii ce trebuie stiute despre partea tehnica

Citeste si despre Daewoo KOR-6S2BWG

Pe de o parte, plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL prezinta si siguranta, astfel ca nu prezinta riscul unor eventuale probleme. Gratarul pe care il are acest model este util, intrucat va proteja vasele de flacara si le va sustine. De asemenea, acesta este realizat dintr-un material puternic, avand un avantaj.

Vezi acum pret cu transport gratuit

O caracteristica importamta de spus este faptul ca plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL are un arzator mare, 2 normale, precum si unul mic. In privinta alimentarii, trebuie spus ca se realizeaza cu ajutorul unui cablu, fiind de 0.85 cm. Astfel, va trebui sa o asezati undeva mai aproape de o priza pentru a va sigura ca alimentarea acesteia se realizeaza corespunzator.

Mai mult, avand un arzator cu o putere de 4kW, putem spune ca veti putea parte de rezultate cat mai bune ale procesului de gatire. Aceasta este proiectata astfel incat sa reziste impotriva ingalbenirii atunci cand se ajunge la o temperatura mai ridicata, respectiv de 315°C. iXelium va face ca suprafata sa reziste de 6 ori mai mult decat ale modele.

Citeste si despre Bosch SPS46II07E

Functia sa de baza a acestei plite incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL este iXelium despre care trebuie spus ca va contribui la o curatare mai usoara a acesteia. La o simpla stergere cu buretele, aceasta se va curata, nefiind necesar sa mai stati ore intregi sa o curatati. Necesar de spus este si faptul ca rezista destul de bine si la zgarieturi datorita tehnologiei de ultima generatie.

Intrucat detine o suprafata iXelium, aceasta nu va fi afectata de agentii chimici sau de alti factori externi. De asemenea, acesta este un avantaj de care va veti bucura cu siguranta intrucat se va pastra mai mult timp.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL este un model unde se intalneste eleganta cu performanta, avand in vedere design-ul si tehnologia de care dispune. Pretul acestui model este usor crescut, insa, putem spune ca isi merita banii.