Beko HII64500FHT

Va aflati in cautarea un plite moderne care sa va ajute sa gatiti mai usor? Nu va faceti griji, intrucat noi avem solutia. Este vorba despre plita incorporabila Beko HII64500FHT, un model efcient si de calitate. (vezi oferta de AZI)

Despre Beko HII64500FHT

Marimea de care dispune acest model de plita este destul de buna, mai ales ca este incoporporabila. Dimensiunile sale (l x L x A) sunt de 5.5 x 58.2 x 51.2 cm. Dimensiunile nisa sunt 56 x 49 cm.

LG 43UH7507
Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH7507, 4K Ultra HD

In primul rand, aceasta plita incorporabila are 4 arzatoare, astfel ca este binevenita in bucataria unei familii, intrucat veti putea gati mai multe feluri de mancare. Are o alimentare de tip electric, acesta fiind un aspect demn de luat in calcul intrucat mancarea va fi gatita mai bine si nu va veti mai face griji in privinta pierderii de gaze.

Despre Beko HII64500FHT

Ce specificatii are plita incorporabila Beko HII64500FHT ?

Citeste si despre Zanussi ZCG210M1WA

Trebuie mentionat faptul ca acesta are un arzator mare, unul mic si doua normale. Arzatorul cel mare are o putere de 3.7 kW, aceasta fiind destul de buna. Aceasta plita are butoane care sunt pozitionate frontal pentru a fi mai usor de utilizat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Plita incorporabila Beko HII64500FHT are 19 trepte de putere, ceea ce reprezinta un avantaj intrucat veti putea potrivi treapta necesara felului de mancare pe care il vei prepara. In ceea ce priveste functiile acestui model, trebuie spus ca sta destul de bine si la acest capitol. Mai exact, aceasta are un afisaj modern de tip electronic. Tastele sale sunt de tip touch, simpla atingere a acestora va pune in functiune aparatul electrocasnic. Astfel, are un panou de comanda modern, touch and side control, care permite realizarea setarilor.

Mai exact, puteti activa zona de gatit aleasa, modul de functionare pe care il doriti, dar mai ales, puteti opta si pentru temperatura dorita. Avand in vedere faptul ca dispune de 19 trepte de putere, fiecare zona de gatit poate avea temperatura individuala.

Citeste si despre Daewoo KOR-6S3DBR

Nu trebuie uitat de spus faptul ca aceasta plita incorporabila are un timer, dar si o zona extinsa pentru gatire. Aceasta suprafata mare pentru gatit se numeste Indyflex, fiind recomandata pentru vasele mai mari. Din doua suprafete de gatit puteti forma una singura mai mare pentru aceste recipiente. Trebuie spus faptul ca aceasta plita beneficiaza si de functia Booster. Aceasta este cea care va conferi o incalzire rapida, ceea ce va scurta si timpul de incalzire al alimentelor.

Este dotata si cu un sistem de protectie pentru copii, ceea ce inseamna ca cei mici vor fi feriti de diferite accidente ce pot aparea. Blocarea pentru curatare este o alta functie de mare utilitate, astfel incat sa puteti curata aparatul fara griji. Acest exemplar are si functia de deconectare automata, in cazul in care uitati sa il opriti. Dispune si de un indicator pentru caldura reziduala, un aspect important. La fel de important este si faptul ca are o montare de tip slide.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Beko HII64500FHT este un aparat electrocasnic de calitate, modern si usor de utilizat. Acesta reprezinta ajutorul de care are nevoie orice gospodina pentru a gati mai usor si cu spor. Pretul de care dispune este pe masura trasaturilor pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply