Hansa BHGS61139

Cautati o plita incorporabila care sa fie alimentata pe baza de gaz, asfel incat gatitul sa fie unul traditional si sanatos? Gama Hansa ofera un astfel de produs bazat pe multe trasaturi bune si eficient. Acesta este potrivit pentru o familie unde se gateste mult intrucat prezinta si un arzator de tip Wok. Exemplarul este plita incorporabila Hansa BHGS61139. (vezi oferta de AZI)

Despre Hansa BHGS61139

Greutatea pe care o are acest exemplar este de 10.5 kg. Detaliile referitoare la dimensiunile sale (l x L x A) sunt urmatoarele: 5.2 x 59 x 52 cm, fiind de marime medie. Design-ul acestui model este realizat astfel inca sa fie confortabil, dar si practic.

Acest model ce apartine gamei Hansa este alimentata pe baza de gaz. Astfel, este un model potrivit celor care prefera gatitul la flacara. Cele 4 arzatoare ale sale sun utile intrucat puteti sa pregati mai multe feluri de mancare simultan. In plus, pozitionarea butoanelor este frontala. De asemenea, acest model are un gratar pentru a sustine recipientele si pentru a le feri de flacara.

Despre Hansa BHGS61139

Plita incorporabila Hansa BHGS61139 – despre dotarile tehnice

Citeste si despre Arctic AGM5500F

Plita incorporabila Hansa BHGS61139 are o aprindere electrica, ceea ce inseamna ca o veti aprinde cat ati clipi. Mai are si siguranta, astfel ca puteti sa stati linistiti in ceea ce priveste emisia de gaz sau alte probleme. Acest model de pliata are un arzator de tip Wok, care este ideal pentru a pregati alimente in vase de dimensiuni mari. Alimentele se vor praji si fierbe in mod uniform, avand in vedere ca are o flacara tripla.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Materialul din care sunt realizate gratarele acestei plite este fonta, ceea ce inseamna ca va sustine destul de bine vasele intrucat este un material rezistent. Aceste suporturi realizate din fonta se pot spala in masina de spalat ceea ce reprezinta un aspect de luat in calcul intrucat nu veti mai sta sa le spalati.

Acest model are panou de comanda frontal, care este destul de usor de curatat. De asemenea, avand in vedere faptul ca acesta este asezat frontal, acest lucru va va permite sa puteti seta exact setarile in privinta gatitului.

Citeste si despre Electrolux ESF5535LOW

Pe langa arzatorul de tip Wok, acest model mai are si un arzator mic si 2 normale. Puterea celui mic este de 1 kW, iar a celui normal de 1.8 kW. Arzatorul cel mare are o putere de 2.8 kW.

Plita incorporabila Hansa BHGS61139 are autoaprindere integrata in buton. Astfel, nu va trebui decat sa apasati butonul, iar arzatorul se va aprinde imediat. Chiar daca aceast model este alimentat pe baza de gaz, nu trebuie sa faceti griji. Asta pentru ca modelul dispune de supapa speciala in cazul in care flacara arzatorului s-ar putea stinge, care va opri alimentarea cu gaz. Asfel, dumneavoastra si familia va fi mereu in siguranta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Hansa BHGS61139 este un model indicat persoanelor care prefera gatitul la flacara, dar care isi doresc si un aparat electrocasnic de gatit modern. Acesta este tocmai bun intrucat prezinta multe caracteristici bune si este un produs care confera siguranta. In plus, pretul sau nu este unul mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply