Beko HIAW64225SX

Daca va aflati printre cei care au nevoie de o noua plita pentru gatit, dar care sa isi pastreze alimentarea pe baza de gaz, puteti sa aruncati o privire asupra gamei Beko intrucat dispune de astfel de modele. Insa, daca nu stiti ce sa alegeti, noi va putem face o propunere. (vezi oferta de AZI)

Despre Beko HIAW64225SX

De asemenea, pentru a raspunde asa cum trebuie nevoilor dumneavoastra, puteti achizitiona un model cu 4 arzatoare, acestea fiind potrivite pentru o familie sau pentru cei care gatesc destul de mult. Iar un astfel de model pe care puteti sa il achizitionati cu incredere intrucat vi-l recomandam este plita incorporabila Beko HIAW64225SX.

LG 43UJ635V
Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ635V, 4K Ultra HD

Aceasta plita este realizata din inox, astfel ca putem spune ca este un model destul de rezitent in timp. Dimensiunile de care dispune acest model (l x L x A) sunt destul de potrivite, acestea fiind de 4.6 x 58 x 51 cm. Trebuie spus ca acest model are o greutate de 11.5.

Despre Beko HIAW64225SX

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX – care sunt caracteristicile tehnice de baza

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Un aspect principal de mentionat despre aceasta plita incorporabila este faptul ca este alimentata pe baza de gaz. Acest tip de alimentare este preferata de multe persoane, respectiv cei care inca mai pastreaza gatitul de tip traditional.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX este prevazuta cu 4 arzatoare, ceea ce inseamna ca se poate gati o cantitate destul de mare de mancare, dar si diversa. Avand o asezare a butoanelor de tip frontal, putem spune ca se va utiliza mai usor si mai rapid.

O caracteristica importanta de precizat despre acest model este faptul ca aprinderea sa este de tip electric, aceasta fiind o modalitate destul de usoara de aprindere. Nu trebuie decat sa asezati aparatul electrocasnic undeva mai aproape de o priza astfel incat sa ajunga usor sa fie alimentat.

Citeste si despre Samsung MG23F301TAK

De asemenea, acest model de plita Beko are si gratar, acesta fiind cel pe care veti aseza vasele in care veti gati. Acest aparat electrocasnic include si functia de siguranta, care va conferi protectia necesara. De spus este si faptul ca aceasta plita incorporeaza un arzator de tip Wok. Despre acest tip de arzator trebuie precizat faptul ca va conferi posibilitatea de a gati ceva mai mult, intrucat va ajuta la unirea a doua arzatoare.

Plita incorporabila Beko HIAW64225SX are gratare, care sunt realizate din fonta, ceea ce inseamna ca vor fi rezistente. Mai are si 2 arzatoare normale, precum si un arzator mic. Este un model care include si un arzator cu o putere de incalzire sporita acesta fiind cel de tip Wok. Reduceti timpul de gatit prin pregatirea mancarii pe acest aragaz de tip Wok, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Precum multe modele, si acesta vine cu functia de siguranta, astfel ca veti putea sa bucurati linistiti de mesele cat mai gustoase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Beko HIAW64225SX este un model care se merita achizitionat avand in vedere faptul ca are functii moderne, dar isi pastreaza stilul de gatit traditionalist. Nu trebuie uitat de spus faptul ca aceasta plita are un pret convenabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply