Arctic ARBG64121SX

Oricine isi doreste sa poata gati mai repede, dar mancarea sa fie si gustoasa. Tocmai de aceea, a fost inventata plita incorporabila care se aprinde electric. De asemenea, arzatorul Wok pe care il au incorporat astfel de aparate electrocasnice contribuie destul de mult la gatirea alimentelor intr-un mod mai rapid. Desigur ca un astfel de model prezinta destul de multe avantaje, tocmai de aceea este recomandat tuturor. (vezi oferta de AZI)

Despre Arctic ARBG64121SX

Daca vreti sa fiti in pas cu moda si sa va amenajati bucataria intr-un stil modern si practic, astfel incat sa pregatiti alimentele mai rapid, va recomandam un model nou, acesta fiind plita incorporabila Arctic ARBG64121SX.

Philips 32PHT4201/12
Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHT4201/12, HD

Despre acest model din gama Arctic trebuie precizat faptul ca este potrivit pentru o bucatarie moderna, dimensiunile (IxLxA) sale fiind de 8 x 58 x 51 cm, astfel ca se potrivit pentru aproape orice spatiu. Despre greutatea sa trebuie spus ca este de 7.6 kg, nefiind un model prea greu comparativ cu altele modele. Dimensiunile nisa sunt de 56 x 49 cm, fiind destul de potrivite. Butoanele pe care le include aceasta plita, trebuie spus ca sunt asezate pe partea laterala.

Despre Arctic ARBG64121SX

Plita incorporabila Arctic ARBG64121SX – cateva aspecte referitoare la partea interna

Citeste si despre Tefal Double Force DO826H38

Alimentarea acestei plite este pe baza de gaz, un model des intalnit. Arzatoarele pe care le incorporeaza acesta sunt in numar de 4, acestea fiind destule pentru a pregati mancare pentru intrega familie. Aprinderea acestora se realizeaza destul de usor, aceasta fiind electrica. Modelul beneficiaza si de siguranta, astfel ca, veti fi mereu protejat de eventualele probleme.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Plita incorporabila Arctic ARBG64121SX are un arzator de tip Wok, astfel incat sa puteti gati mancaruri, care se pregatesc mai greu in mod normal. De asemenea, despre gratarele acesteia trebuie spus faptul ca sunt realizate din otel, ceea ce inseamna ca vor fi rezistente pe o peroada indelungata de timp. Mai are si un arzator mic, precum si 2 arzatoare normale. Acestea sunt tocmai bune pentru a pregati mancare cat pentru o intreaga familie.

Plita incorporabila Arctic ARBG64121SX va pune la dispozitie cateva caracterisitici demne de luat in calcul, tocmai de aceea, si baza pentru gatit este una destul de solida.

Citeste si despre Bosch HMT75M624

Arzatorul cel mic are o putere de 1 kW, acesta fiind destul de potrivit. Despre arzatorul normal trebuie specificat ca include si el o putere de 2 Kw. De precizat despre arzatorul Wok este faptul ca are oi putere de 3.6 kW. Drept urmare, putem spune ca acest model are o putere destul de mare de pregatire a alimentelor.

Una dintre functiile de baza pe care o include plita incorporabila Arctic ARBG64121SX este Eco Fast. De asemenea, o alta functie importanta a sa este Safety Plus, despre care trebuie spus ca va opri alimentarea aparatului cu gaz, in cazul in care flacara se stinge.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Arctic ARBG64121SX este un model care dispune de functiile esentiale pentru a pregati alimentele mai rapid, precum si un design placut, care se potriveste destul de bine incaperii. De asemenea, raportul calitate – pret este unul destul de bun, astfel ca, merita sa il aveti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply