Electrolux EHH6240ISK

Daca sunteti o familie moderna si va ganditi sa cumparati o plita electrica pentru ca gatitul sa fie o activitate pe care sa o faceti cu drag atunci avem o recomandare pentru dumneavoastra: plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK, un model care merita cumparat.(vezi oferta de AZI)

Despre Electrolux EHH6240ISK

Aceasta plita este realizata din sticla. De asemenea, are o latime de 60 cm, fiind destul de buna. Dimensiunile (l x L x A) sunt de 6 x 59 x 52, acestea fiind tocmai bune pentru orice bucatarie. Dimensiuniel nisa sunt de 6 x 56 x 49 cm.

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK este prevazuta cu 4 arzatoare, acestea fiind potrivite pentru a gati mai multe feluri de mancare in acelasi timp si pentru intreaga familie. Pozitionarea butoanelor acestei plite electrice este frontala, astfel incat sa le puteti accesa destul de usor.

Despre Electrolux EHH6240ISK

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK – ce caracteristici tehnice are si cat este de eficienta

Citeste si despre Samsung NA64H3000AK/EO

Aceasta plita este electrica, ceea ce inseamna ca se va aprinde usor, iar gatitul va fi la fel de facil. Astfel, reprezinta o optiune destul de buna pentru familiile care gatesc mai mult, aceasta fiind o varianta moderna, care va usura destul de mult gatitul. De asemenea, este considerata si un mod destul de sanatos de a gati intrucat va pregati mancarea uniform, astfel incat sa nu ramana anumite parti de alimente care sa fie nefierte sau neprajite.

Vezi acum pret cu transport gratuit

O caracteristica importanta de precizat despre aceasta plita din gama Electrolux este faptul ca beneficiaza de siguranta, ceea ce inseamna ca veti fi protejat de eventualele probleme. Are si inductie, iar treptele de putere de care dispune acesta sunt de 10, astfel ca puteti seta puterea potrivita pentru fiecare fel de mancare pe care il veti prepara.

Plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK include un arzator mare pentru pregatirea supelor, un arzator normal si 2 arzatoare mici. Arzatorul cel mare are o putere de 2.3 – 2. 8 kW, aceasta fiind destul de buna. Despre arzatorul mic trebuie spus ca are si o putere de 1.2 – 1.8 kW. Mai mult, arzatorului normal ii revine o puere de 1.8 kW.

Citeste si despre Hotpoint LFB5B019

De stiut este si faptul ca aceasta plita incorporabila dispune de un afisaj de tip electronic. Tastele sale sunt de tip touch, ceea ce inseamna ca se va folosi destul de usor. Mai are si un semnal sonor, acesta fiind cel care va va avertiza de fiecare data in legatura cu procedeul gatitului. Sistemul de protectie pentru copii este o functie utila a acestuia intrucat cei mici vor fi protejati sa nu li se intample accidente.

Mai beneficiaza si de functia de blocare pentru curatare, ceea ce inseamna ca va il veti putea curata in siguranta, fara sa i se intample ceva. Deconectarea acestuia aparat electrocasnic este de tip automat. Mai are si un indicator pentru caldura reziduala, dar si functia de control independent. Alte functii ale acestui model sunt: instalarea usoara datorita sistemului ,,snap-in”, dr si cea de detectare pentru vase. Puterea maxima a acestui model este de 6600 W. Cablul de alimentare de care dispune este si el de 1.5 m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Electrolux EHH6240ISK este un exemplar modern gata sa va ajute a pregatiti mancaruri gustoase in bucatarie. Este potrivita pentru orice familie si are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply