Whirlpool GOA 6425 NB

Gatitul poate fi transformat intr-o pasiune destul de usor. Mai ales daca aveti aparatele potrivite alaturi de dumneavoastra. Astfel, pentru a va bucura de preparate pe gustul dumenavoastra alegeti plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool GOA 6425 NB

Despre Whirlpool GOA 6425 NB

Despre materialul pe care il contine, trebuie spus ca este sticla. Este un material care vine cu avantajul de a oferi eleganta.Marimea sa este una destul de buna. Astfel are dimensiuni (IxLxA) care masoara 4.9 x 59 x 51 cm, iar cele nisa sunt de 4.1 x 56 x 49 cm. Este un exemplar care nu are o greutate mare, aceasta fiind de 12.5 kg.

Rezultatele pe care le ofera acest exemplar sunt unele destul de bune. Asta pentru ca include un design care imbina si elemente functionale. Ce inseamna acest lucru. Mai exact, acest lucru inseamna faptul ca flacara va arde astfel incat sa nu imprastie caldura degeaba, ci sa fie distribuita exact pe langa vase pentru ca fierberea alimentelor sa se realizeze corespunzator.

Despre Whirlpool GOA 6425 NB

Ce caracteristici trebuie sa ne intereseze la plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB ?

Citeste si despre Miele G 4203 SC Activ

Aceasta functioneaza pe baza de gaz, acest model fiind destul de cautat intrucat se potriveste cerintelor utilizatorilor. Este un exemplar ce face parte dintre acele modele care se potrivesc unei familii avand in vedere ca are in doatarea sa 4 arzatoare, acestea fiind utile pentru gatitul divers, respectiv pentru feluri de mancare care sunt diferite. Este important de spus faptul ca acestui exemplar ii revine o pozitionare frontala a butoanelor

Vezi acum pret cu transport gratuit

Gratarul pe care il are este si el important pentru utilizatorii care prefera ca plita sa aiba gratarele care sa sustina vasele cu mancare. De asemenea, este importanta si siguranta pe care o are acesta, acesta fiind o sursa de unde pot sa apara destul de des probleme. Insa, daca are siguranta, veti gati in liniste mereu.

Arzatorul wok este bun in cazul in care aveti de pregatit alimente in vase ceva mai mari. Astfel, va incalzi destul de bine vasul, apoi procesul de fierbere se va realiza destul de repede.

Citeste si despre Aragaz Electrolux EKG61182OW

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB mai are 2 arzatoare normale, precum si un arzator mic. Acestea sunt binevenite intr-o bucatarie unde familia este numeroasa, se gateste mult si mancarea trebuie sa fie gata cat mai repede. Puterea pe care o au acestea este una destul de mare. Mai exact, cel mic are o putere de 1 kw, arzatorul normal include o putere de 1.65 kW, iar cel de tip wok functioneaza cu o putere de 3.5 kW.

Despre alimentarea sa mai trebuie spus ca se realizeaza cu ajutorul unui cablu a carui lungime este de 0.85 m. De asemenea, are arzatoare eficiente care reduc consumul cu 20%. Are un design deosebit. Astfel, are flacara verticala, ceea ce inseamna ca va fi eficient intrucat caldura nu se va pierde ci se va ditribui cum trebuie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB reprezinta un accesoriu important pentru bucataria dumneavoastra fara doar si poate. Este util intrucat este prevazut cu multe trasaturi ce pot inseamna adevarate beneficii pentru dumneavoastra.