Bosch PPH6A6B20

Pentru persoanele care vor sa inlocuiasca vechiul aragaz cu un model nou va oferim o plita de care sa va bucurati pe toata perioada gatitului alimentelor. Acesta are avantajul de a va lasa mai mult spatiu in bucatarie si vine cu functii moderne in acest domeniu. Un model modern este plita incorporabila Bosch PPH6A6B20, pe care v-o recomandam. (vezi oferta de AZI)

Bosch PPH6A6B20

Despre Bosch PPH6A6B20

Atunci cand vreti ca alimentele pe care le preparati sa fie unele cum trebuie, este necesar sa alegeti un produs de calitat. Iar pentru ca acesta sa fie de calitate si sa aiba trasaturile care trebuie este important sa stiti ce fel de necesitati aveti. Daca gatiti mult spre exemplu este important sa alegeti un model care are 4 arzatoare.

LG 49UJ6307
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49UJ6307, 4K Ultra HD

Latimea pe care o detine acesta este de 60 cm, fiind o dimensiune standard. De asemenea, dimensiunile (l x L x A) sunt de 4.5 x 59 x 52 cm, acestea fiind destul de bune.

Despre Bosch PPH6A6B20

Plita incorporabila Bosch PPH6A6B20 – cum se prezinta din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Zanussi ZFM20110WA

Plita incorporabila Bosch PPH6A6B20 este un dispozitiv care se alimenteaza pe baza de gaz. Avantajul oferit de aceasta este faptul ca beneficiaza de 4 arzatoare despre care trebuie spus ca va ajuta sa gatiti cat mai bine alimentele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Este important de precizat si faptul ca acest exemplar are butoane a caror asezare este frontala. De asemenea, va puteti bucura de mese gatite cat mai sanatos cu ajutorul acestei plite care beneficiaza de 9 trepte de putere, putand seta acea treapta care sa se potriveasca tipului de mancare pe care il preparati. O alta specificatie importanta de precizat este si functia de siguranta. Aceasta va va feri de accidentele ce pot sa apara in cazul in care flacara se stinge, insa, alimentarea cu gaz continua.

Plita incorporabila Bosch PPH6A6B20 are o aprindere de tip electric. Aceasta se va aprinde usor si rapid. Este important de mentionat si faptul ca acest exemplar ae arzator de tip wok in dotare. Acest tip de arzator este bun intrucat puteti gati cantitati mari de mancare cu ajutorul sau, intrucat acesta are o putere mare de ardere. Mai exact, puterea sa este de 3. 5 kw.

Citeste si despre Hansa ZIM 415WB

Pentru a gati supe sau alte retete puteti sa folositi cele 2 arzatoare normale pe care le are acesta. Un arzator normal vine cu o putere de 1.75 kW, fiind destul de buna. Mai are si un arzator mic, fiind si el util, ce detine o putere de ardere de 1 kw. Indiferent ce vreti sa preparati, fie o supa, fie cartofi prajiti sau diverse alte retete, aceasta plita nu va lasa la greu.

Plita incorporabila Bosch PPH6A6B20 incorporeaza si duze pentru GPL, care sunt importante pentru buna functionare a aparatului. De asemenea, este necesar de spus si faptul ca alimentarea plitei se realizeaza cu ajutorul cablului de alimentare a carui lungime este de 1 m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Bosch PPH6A6B20 este un exemplar cu trasaturi moderne, eficiente si demne de luat in calcul pentru o bucatarie moderna. De asemenea, pretul sau nu este unul crescut.